Yliopistot – Saatanalliset säkeet

Kun tuhoutuvan maailman profeetta Al Gore julisti vuonna 2015 ”ilmastonmuutoksen kieltäjien ansaitsevan rangaistuksen”, kommentti sivuutettiin lähinnä naureskellen päänpuistatusten saattelemana. Nyt UNESCO:n virallisille sivuille on ilmestynyt kirjoitus, jonka syvin olemus vaatii samaa mitä Al Gorekin. Ilmastomuutoskieltäjien on jouduttava syytteeseen ja saatava rangaistus.

Edellisessä kirjoituksessamme kiinnitimme huomiota Kansainvälisen järjestelypankin raporttiin uhkaavasta globaalista talouden romahtamisesta, ellei ilmastonmuutosta saada pikaisesti kuriin.
Hiukan tätä ennen hyökkäykseen oli ryhtynyt Unesco eli Yhdistyneiden kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö. Hyökkäys on kuin häpeilemätön ja suorasukainen läimäytys ihmisten kasvoille.

Aiheellisesti herää kysymys, mikä on tämän vyörytyksen syvin olemus eli MIKSI? Kuten aina, Unesco:n kirjoitus toimii usealla eri tasolla. Yhtenä tarkoituksena on suora aivopesu. Ihmiset totutetaan ajatukseen väärien ajatusten ja mielipiteiden rangaistavuudesta. Kun sitten ensimmäiset kerettiläiset nostetaan tikun nokkaan, on se varoitus muille. Se on samalla selitys näille terveen ihmisymmärryksen tuolla puolen oleville teoille tyyliin: ”Mehän varoitimme näin käyvän, kun poikkeaa yleisesti hyväksytystä totuudesta.” Erityisen paheksuttavaa se on, kun sinulla on akateeminen asema ja uskallat ilmaista ajatuksesi muuallakin, kuin saunassa perheen kanssa.

Olemme nyt niin vaarallisella tiellä, että toivoisi ihmisten heräävän ja alkavan toimia omaa orjuuttamistaan vastaan. Mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, valitettavasti. Näin olemme tuomittuja elämään jatkuvassa orjuutuksen eri muotojen kierteessä. Historia kiertää edelleen kehää, vaikka toivoisimme sen etenevän.

Unescon sivuilta löytyvä teksti on kokonaisuutena sairas ja ilmentäen erinomaisesti ihmisen logiikkaa, kun aivot kärsivät vakavasta vasemman aivolohkon ylivallasta. Kyllä, kyse on todellakin aivojen epätasapainosta ja toimintahäiriöstä.

Tekstin kirjoittaja, Catriona McKinnon on poliittisen teorian professori Exeterin yliopistossa. Hän itse kertoo intressiensä olevan ilmasto-oikeudessa ja ilmasto-etiikassa. Asiaa hän kertoo lähestyvänsä liberaalista kulmasta, koska vapaus ja avoimuus ovat hyviä asioita. PAITSI silloin kun vapaus ja avoimuus saavat ihmiset etsimään tietoa itse, ajattelemaan ja muodostamaan kokonaiskuvan sen tiedon perustella, minkä ovat löytäneet. Näin tapahtuessa on auktoriteetin näkökannalta ”väärän” tiedon tuottajan ja sen välittäjän jouduttava rikosoikeudellisten toimenpiteiden kohteeksi. Minkäänlaiseen keskusteluun tai debattiin ”tiedon” todenperäisyydestä ei pidä ryhtyä, koska hyvin usein virallinen ”totuus” ei kestä tällaista keskustelua tai debattia.

Catriona kertoo keskittyneensä viimeaikoina ilmasto-oikeudelta karkuun päässeiden kohteiden oikeuden eteen tuomiseen. Hän työskentelee kiivaasti uuden maailmanlaajuisen rikkeen tuomiseksi kansainvälisen oikeuden piiriin. Hänen kirjoittamansa monogrammi kantaa nimeä Ihmiskunnan vaarantaminen: Kansainvälinen rikos. Mennään tähän hiukan myöhemmin.

Haiseeko täällä wannabe anarkistit?

McKinnon valmistui tohtoriksi Lontoon yliopiston filosofian laitokselta. Toinen hänen mentoreistaan oli Jonathan Wolff, mikä avaa mielenkiintoisen jatkumon. Herra Wolff itse tunnustautuu täysiveriseksi Marxistiksi ja on kirjoittanut rakkaasta aiheestaan mm. kirjan ”Why read Marx today?”. Wolffin mentorina on taas toiminut kanadalainen poliittinen filosofi Gerald Allan Cohen, joka on kirjoittanut mm. ”Karl Marx’s Theory of History: A Defence” teoksen. GA vietti paljon aikaa muitten brittiläisten älykköjen kanssa. Hän oli perustamassa niin kutsuttua ”syyskuun ryhmää”, missä sitten oli mukava jutella Karl Marxista muiden saman henkisten kanssa.

Mennäänpä sitten itse Catriona McKinnonin tekstiin mikä on julkaistu virallisilla UNESCOn sivuilla.

Teksti alkaa tarinalla TEATTERISSA syttyvästä tulipalosta. Osa haistaa tulipalon, osa ei. Eräät kieltävät tulipalon olemassaolon mahdollisuuden. Osa niistä jotka eivät tulipaloa haista yhdessä kieltäjien kanssa, kertovat muille teatterissa olijoille, että ei ole mitään tulipaloa, rauhoittukaa. Lopulta kaikki, paitsi ne, jotka ovat varmoja tulipalon olemassaolosta, joutuvat hämmennyksiin ristiriitaisten argumenttien sinkoillessa kaikista ilmansuunnista. He eivät tiedä mitä ja ketä uskoa. Lopulta teatteri sitten palaa maan tasalle, koska tulipalon kieltäjät. Viesti on kristallin kirkas. Tulipalon kieltäjät ovat syyllisiä tuhoon.

Kosminen näyttämö ja sen Suuri Ohjaaja

Koko Teatteri vertaus on yksi iso Freudilainen lipsahdus. Meidän elämämmehän tapahtuu teatterissa, jonka todelliset hallitsijamme ovat rakentaneet. Tällä suurella näyttämöllä he heijastavat illuusion eteemme, ohjaten näin lampaita haluamaansa suuntaan. Hienoa että Catriona on alitajunnan tasolla ymmärtänyt tämän.

Tämän jälkeen seuraa muutama kappale, jossa toistetaan IPCC:n teorioita tulevien vuosikymmenien pahimmista kauhuskenaarioista. Tietenkin myös tuttu ”meillä on vain kymmenen vuotta aikaa tai ilmastomörkö tulee ja vie”-jargoni mainitaan. Näiden näkemysten perusteella hän hakee filosofista oikeutusta niiden ihmisten oikeuden eteen saattamiseen, joilla on asemansa puolesta suuri vaikutus muihin ihmisiin. Lähinnä kysymykseen tulevat politiikan ja yritysmaailman johtopaikoilla toimivat tahot.

Lopussa ovat kaikki estot poistuneet ja professori ampuu kovilla kaikkea ja kaikkia mitkä ovat ristiriidassa virallisen ”totuuden” kanssa.

Olen ehdottanut, että kansainväliseen rikoslakiin laajennettaisiin käsittämään myös uusi rikos jota kutsun tulevien sukupolvien kansanmurhaksi…tämä tapahtuu, kun tarkoituksellinen tai holtiton toiminta aiheuttaa koko ihmiskunnan tuhoutumisen riskin. Myös tieto tällaisesta toiminnasta on verrattavissa itse tekoon ja siksi rangaistavaa yhtälailla.

Yksilön tuottamat päästöt eivät voi yksin aiheuttaa tulevien sukupolvien murhaa. Toimiessaan poliittisina tai yritysjohtajina yksilöt voivat kuitenkin harjoittaa laajennettua valtaa, missä he tekevät vääriä päätöksiä, minkä seurauksena ilmaston muutos voi ilmentyä huomattavasti pahempana kuin ilman tällaisia päätöksiä.

Kansainvälinen rikostuomioistuin pitää ensisijaisesti sotilasjohtajia syyllisinä sotarikoksiin jotka heidän komennossaan olleet joukot ovat suorittaneet. Vastaavalla tavalla poliittiset ja taloudelliset johtajat on voitava asettaa vastuuseen tulevien sukupolvien kansanmurhasta, mikä tapahtuu heidän alaisuudessaan, heidän alaistensa toimesta.

Keitä sitten pitäisi syyttää tulevien sukupolvien kansanmurhasta? Meidän tulisi aloittaa hyvin rahoitetuista, kansainvälisistä verkostoista, jotka ovat omistautuneet järjestelmälliseen ilmaston muutoksen kieltämiseen. Tämä on ollut fossiilisten polttoainetuottajien rahoittamaa ideologista toimintaa, millä on ollut merkittävä vaikutus yleiseen mielipiteeseen ja on näin haitannut ilmaston muutoksen hillitsemiseen pyrkivän lainsäädännön syntymistä.

Ilmastonmuutoksen kieltäjien aiheuttama vahinko on hirvittävä eikä heidän teoilleen ole mitään tekosyytä. On tullut aika asettaa heidät syytteeseen tulevien sukupolvien kansanmurhasta.

Kaikessa karmivuudessaan tekstin järkyttävin filosofinen virhe ei kuitenkaan ole suoraan tekstissä, vaan se sisältyy ajatukseen siitä, että johtajat ovat syyllisiä ja vastuussa alaistensa tekemistä rikoksista. Näin ei KOSKAAN ole. Asia on juurikin päinvastoin.

Ihminen on aina itse vastuussa teoistaan. Siksi ”noudatin vain käskyjä” on täysin mitätön peruste millekään teolle. Itseasiassa korkealle tasolle vihityt satanistit tietävät tämän. He käyttävät tätä häikäilemättömästi hyväkseen manipuloidessaan idiootteja tekemään käytännön roskatyöt heidän puolestaan.
Nämä satanistit eivät koskaan “vedä liipaisemasta”, vaan katselevat taustalla kun harhaanjohdettu lammas rappaa menemään tulevaisuutensa ja joskus jopa henkensä uhalla. Näin siis käskyn toteuttajalle jää kaikki karmallinen vastuu teoista, jotka on tehty. Auktoriteettiusko ja käskyjen noudattaminen on syy miksi paha näyttää jatkavan voitosta voittoon. Hyvin monet ihmiset ovat menettäneet kykynsä ajatella ja noudattavat ”johtajien ja auktoriteettien” käskyjä, ja näin vääryyksien kukoistus jatkuu.

SINÄ olet vastuussa typeryyksistäsi

Kerrotaan vielä, että vuoden alussa Britanniassa aloittanut rikoslakivaltuutettu Penney Lewis kertoo harkitsevansa tuovansa rikosoikeuden piiriin sosiaalisessa mediassa levitettyjen rokotusvastaisten tietojen levittäjät. Taustalla on viime syyskuussa Britannian terveysministerin antama lausunto, missä hän (Matt Hancock) kertoi haluavansa rokotteet pakollisiksi niille lapsille, jotka käyvät valtion kouluja.

Sensuurijuna puksuttaa siis väistämättömästi kohti Uutta Uljasta Maailmaa. Nyt käynnissä oleva koronavirus hysteria toimi tässäkin erinomaisesti, kun zerohedge-sivusto syyllistyi ”ajatusrikokseen”. Se suljettiin Twitteristä sen spekuloitua perustellusti koronanviruksen mahdollisuudesta olla biologinen ase. Virallinen media ei kuitenkaan joutunut minkäänlaisten toimenpiteiden kohteeksi, kun se spekuloi täysin samaa asiaa, vielä täysin samoilla argumenteilla muutamia viikkoja myöhemmin.

Jokaisen kannattaisi miettiä, onko McKinnonin tekstin päätyminen UNESCOn virallisille sivuille vain sattumaa?  Jos se todellakin olisi sattumaa, niin miksi sitä ei sitten ole poistettu sieltä?

Hmmm…yrittävätkö he kertoa meille jotain….

Jätä kommentti