WHO suunnittelee digitaalista ID-2020 identiteettiä

Uusi Näkemys ylpeänä julkaisee suomalaisen huippujournalisti Riikka Söyringin laajan artikkelin YK:n alaisen Maailman terveysjärjestön WHO:n synkistä aikeista ihmisten rokottamisen ja siihen yhteenkytketyn digitaalisen identiteetin (ID 2020) tuomisesta kaikkien ihmisten piiriin. Juttu on täynnä kovia linkkejä, jotka todistavat tämän kaiken tapahtuvan sillä aikaa, kun uutiset ja media kyllästävät verkkokalvomme ja korvakäytävämme uutispuurolla, joka ei sovellu ihmisravinnoksi. Linkeistä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota Massachusetts Institute of Technology yliopiston tutkimuksiin rokotuksen mukana annettavaan näkymättömään väriin, johon voidaan tallentaa henkilön kaikki lääkätieteellinen data. Tämän ei varmastikkaan ole tarkoitus rajoittua vain lääketieteelliseen dataan, vaan siihen voidaan käytänössä tallentaa kaikki henkilöhistoria. Väri voidaan lukea etälukulaitteella ja sen käyttö voidaan laajentaa helposti esimerkiksi matkustamiseen, koulunkäyntiin tai maksuliikenteeseen. Tämä artikkeli on julkaistu alunperin totuus on tuolla jossain sivustolla.

Riikka Söyring

Tottahan olitte selvillä siitä, että Maailman terveysjärjestön WHO:n johtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus on globaalit terroristijärjestöt -tietokannasta löytyvän Tigrayan Peoples Liberation Frontin (TPLF) politbyroon jäsen? Tigrayt edustavat Etiopian väestöstä 6,1 prosenttia, josta voinee vetää jonkinlaisia johtopäätöksiä siitä, miten valtaan tultiin ja miten siellä on pysytty.

Ethiopian Registar kuvailee, kuinka peitenimeä “Etiopian ihmisten vallankumouksellinen demokraattinen rintama” (EPRDF) käyttäen TPLF-vähemmistöhallitus hyödynsi terrorismi-lainsäädäntöä, joukkotuhontaa, vankeutta, väestön pakkosiirtoja ja työttömyyttä tukahduttaakseen poliittista vastarintaa, ja kuinka kansainväliset tarkkailijat ovat arvostelleet Etiopian valevaaleja.

Adhanom on toiminut Etiopian –- joka on Kiinan kaltainen valvontayhteiskunta yksipuoluejärjestelmineen –- terveysministerinä (2005–2012) ja ulkoministerinä (2012–2016). Ethiopian Registar kertoo edelleen, että Adhanomin kaudella “terveysministeriö näytteli suurta osaa väestönvähennysohjelmissa käyttäen kemikaaleja/injektoitavia ehkäisyruiskeita [Etiopian] amharoita vastaan” ja että seurauksena oli arviolta noin 2,5 miljoonan henkilön vähennys; kansallinen tilasto- ja väestörekisteri raportoi vuonna 2008 amharoiden väkiluvun pysyvän 17,2 miljoonassa arvioidun 19,6 miljoonan sijaan; lapsia ei enää syntynyt.

Adhanom myös piilotteli Etiopiassa raivoavaa koleraepidemiaa kolmeen eri otteeseen antamalla koleralle uuden nimen “akuutti vetinen ripuli”.

Tedros Adhanom Ghebreyesus – pieni mies Suuressa järjestössä

TPLF-juntan liki 30-vuotisen hallituskauden — jolle ajalle Adhanomin ministeripestitkin ajoittuvat — aikana on arvioitu noin 8 % Etiopian väestöstä kuolleen, kadonneen tai paenneen maasta.

Ilkkuvana pilkkutietona: ihmisoikeusrikoksissa ja niiden peittelemisessä osallisena olleen filosofian tohtori Adhanomin tultua valituksi WHO:n johtoon hän nimitti Zimbabwen diktaattorin, itseään “aikakauden Hitleriksi” kutsuneen Robert Mugaben WHO:n hyvän tahdon lähettilääksi, koska “[Zimbabwe] asettaa universaalin terveydenhuollon ja terveydenhuollon piiriin pääsyn kaiken politiikkansa keskiöön”. Juhlapuheiden ulkopuolella todellisuus on toisenlainen: 11 miljoonalla zimbabwelaisella (n. 90 % väestöstä) ei ole pääsyä terveydenhuollon piiriin.

WHO:n sivuilta löytyvä data Etiopian osalta on mielenkiintoinen: tietoja puuttuu useilta vuosilta, ja ne tiedot joita on saatavissa kertovat, että maassa kärsitään ripulista, tuberkuloosista, malariasta, HIV:ista, loisista jne — isossa mittakaavassa.

Modern Ghana -sivuston kuvituskuva WHO:n rahoittajista vuonna 2017

WHO:n rahoituksesta noin 80 % tulee yrityksiltä (Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, GlaxoSmithKline, Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis jne) joista yksikään ei ole hyvämaineinen, mitä tulee ihmisoikeuksiin ja ympäristönsuojeluun, sekä rokotusten puolesta intoilevilta säätiöiltä kuten Bill & Melinda Gates Foundation. Toiminnan rahoittaminen antaa näille tahoille kuitenkin suunnattomasti valtaa WHO:n toimintaan. Kiusaus –- ja mahdollisuus –- käyttää WHO:ta omien bisnesten edistämiseen on suuri.

Vox raportoi joulukuussa 2019: “Vaikka WHO on julkinen organisaatio, yksityiskohdat koskien [WHO:n palkkaamien konsulttiyritysten toimenkuvaa ja Bill] Gatesin osallisuutta eivät ole julkisesti saatavilla. Tieto, joka on WHO:n sivuilla, on epätäydellistä.”

Rahoitusrinki

WHO:n rahoittajiin kuuluu mm. Bill Gatesin Microsoft –- yritys, joka on kuuluisa siitä, että jättää –- ja luo –- ohjelmiinsa tietoturva-aukkoja (takaportit) tiedustelupalvelujen invaasioita varten. Luvattoman tiedonkeruun tarkoitus on luonnollisesti laajamittainen kontrolli.

WHO:n yksityispuolen kumppanitoimijoihin kuuluvat mm. globaali rokoteliitto GAVI, Global Fund -rahasto, UNITAID ja Partners in Health. GAVIn perusti Bill & Melinda Gates -säätiö vuonna 1999 “muovailemaan rokotemarkkinoita”; sivustolla kerrotaan rokotteiden olevan Gatesin säätiön suurin sijoituskohde.

Piiri pieni pyörii. Lapset siinä uAAuAAaaAA

GAVI, Global Fund, UNITAID ja Partners in Health ovat kaikki saaneet rahoitusta Gatesin säätiöltä. Partners in Health saa rahoitusta myös WHO:lta, UNITAIDilta ja Global Fund -rahastolta, mutta myös USAIDilta, Facebookilta, Googlelta, IBM:lta, Microsoftilta sekä joukolta lääkeyhtiöitä ja pankkeja.

Rahoitusringin toimijat ovat profiloituneet julkisuudessa paitsi [ihmiskuntaan kohdistetun] kontrollin lisäämisen suosijoina, myös verojenvälttelijöinä ja/tai rahanpesijöinä. Rahojen kierrättäminen tässä suljetussa piirissä saa ajattelemaan rahanpesua ja omaan liiviin sujauttamista. Korruptiosta epäillyn WHO:n tilintarkastajat ovat useana vuonna listanneet sivukaupalla puutteita raportoinnissa.

ID2020

Umberto Bacchi kirjoittaa Thomson Reuters -säätiön sivuilla hallitusten turvautuvan yhä enenevässä määrin digitaaliseen seurantaan koronaviruksen vastaisessa kamppailussa. Kasvojen tunnistusohjelmat sekä älypuhelinten avulla tehtävä liikkumisen seuranta ovat jo käytössä.

UNITAID ja Global Health Innovative Technology Fund (GHIT) ovat allekirjoittaneet sopimuksen “edistääkseen innovatiivisia ratkaisuja keskittyen tuotteisiin ja teknologioihin.” Myös GAVIn sivuilla hehkutaan innostusta innovatiivisiin teknologioihin, kuten digitaaliseen identifiointiin.

GAVI ja sen yhteistyökumppanit (hallitukset, akatemia ja humanitaarinen apu -järjestöt) kertovat: “Me implementoimme eteenpäin suuntautuvan lähestymistavan digitaaliseen identiteettiin (ID2020), joka antaa yksilöille kontrollin heidän persoonalliseen tietoonsa.”

GAVI on solminut yhteistyösopimuksen NEC– ja Simprints-yhtiöiden kanssa “biometriikan käytöstä rokotekattavuuden parantamiseksi kehittyvissä maissa”. Julkista tietoa on, että vastasyntyneiltä otetaan ”uudenlaisella menetelmällä” sormenjälki joka tallennetaan ”turvallisesti” tietokantaan, jonka avulla lapsen saamia rokotteita voidaan seurata.

ID2020:n esittelystä saa sen käsityksen, että se joka ei ota ”aina mukana siirtyvää” digitaalista identiteettiä ei pääse osalliseksi koulutuksesta, terveydenhuollosta eikä muista sosiaalisista etuisuuksista. Ja tosiaan, ID2020:n Nethope-webinaarin helmikuun 2019 materiaaleissa kerrotaan digitaalisen identiteetin mahdollistavan mm. äänestämisen, digitaalisen maksamisen sekä rajat ylittävän liikkuvuuden ja siirtolaisuuden seurannan.

Medium.comin julkaisemassa artikkelissa “2017 ID2020 Summit: Highlights and Key Takeaways” tulee esille ID2020:n yhteys YK:n Agenda 2030:ssa ilmaistujen kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa; tavoitteiden saavuttaminen vaatii globaalin seurantajärjestelmän toteuttamista.

Nykyään on jo käytössä monenlaisia seuranta- ja tunnistustekniikoita: älypuhelindatan seuranta, terveys-, luottokortti-, pankkikortti- ja etukorttitietokannat, niistä yhdistetty metadata sekä gps-seuranta; on kasvo-, iiris-, ääni-, sormenjälki- ja dna-tunnistustekniikat. Massachusetts Institute of Technology (MIT) on kehittänyt rokotteen mukana annettavan “näkymätön muste” -identiteettitunnisteen (quantum dot tattoo), joka osoittaisi älypuhelimeen liitettävän sovelluksen avulla, onko lapsi rokotettu.

 

MIT engineers have developed a way to store medical information under the skin, using a quantum dot dye that is delivered, along with a vaccine, by a microneedle patch. The dye, which is invisible to the naked eye, can be read later using a specially adapted smartphone.

Tehokkuutta jumaloivassa päättäjistössämme saattaisi kuitenkin herätä houkutus ottaa käyttöön vieläkin tehokkaampi menetelmä. Nano-teknologia mahdollistaa rokotteen mukana asennettavan seurantasirun injektoimisen ihmiskehoon, jolloin jokaisella — todennäköisesti tietämättään –- olisi koko elinikänsä mukanaan digitaalinen identiteetti, jonka avulla liikkumista, tilitietoja ja käyttäytymistä olisi mahdollista seurata koko maailman kattavalla seurantajärjestelmällä. Todennäköisesti sirun voisi myös sulkea, ja estää siten pääsyn esimerkiksi pankkitilille. Tai: sosiaaliturvan ja työhön pääsyn ehdoksi asetettaisiin digitaalinen identiteetti. Melkoinen kiristysväline.

Sirun asentaminen olisi helppo toteuttaa naamioimalla sirun asentaminen rokotuskampanjoiksi, joiden tarvetta perusteltaisiin esimerkiksi lietsomalla pandemiapaniikkia.

Saksan hallituksen salaiseksi strategiaksi väitetty, vuodettu 17-sivuinen asiakirja vaikuttaisi vahvistavan, että koronapelkoa on lietsottu tarkoituksella yhdessä median kanssa korostamalla kriisimaltin rakentamisessa pahinta mahdollista skenaariota.

On myös ID2020:n vuonna 2018 julkistama muistio ”Immunization: An entry point for digital identity”, jossa todetaan ”rokottamisen tarjoavan valtavan mahdollisuuden digitaalisen identiteetin skaalaamiseen […] Siirtyminen helposti katoavista tai vaurioituneista rokotustodistuksista digitaaliseen identiteettiin […] Immunisointi tarjoaa valtavan mahdollisuuden tarjota lapsille joustava, mukana kulkeva ja turvallinen digitaalinen identiteetti jo varhaisessa elämänvaiheessa […].”

The Hill uutisoi Bill Gatesin –- joka entisen lääkärinsä mukaan ei rokotuta omia lapsiaan –- käyttävän miljardeja dollareita seitsemän eri rokotevalmistajan rahoittamiseen tarkoituksena kehittää koronaviruksen torjumiseen tarkoitettu rokote. “Meillä tulee olemaan monia epätavallisia menetelmiä käytössä ennen kuin koko maailma on rokotettu. Se on paljon vaadittu, mutta siihen meidän on päästävä”, The Hill siteeraa Gatesia.

MYNorthWest-sivusto kertoo Gatesin todenneen massakokoontumisten olevan menneisyyttä, kunnes koronavirusrokote on kehitetty.

Miksi digitaalisen identiteetin nimi on ID2020? Kertooko vuosiluku suunnitellusta käyttöönottovuodesta?

Kyllä kyllä, nimeni on Bill ja haluan, että otat rokotukset kiltisi, koska minä ja kaverini välitämme niin kovasti teistä.

Päivitys – Suomen valtiolla on myös suunnitteilla henkilötunnuksen uudistaminen. “Työryhmä selvittää henkilötunnuksen uudistamista ja valtion takaaman identiteetin hallinnoimista. Nykyisen henkilötunnuksen rakenne, muodostamistapa ja käyttö eivät enää vastaa yhteiskunnan tarpeita pitkällä tähtäimellä. Tarkoituksena on esittää uusi kansallinen ratkaisu henkilöiden yksilöimiseksi.”

Yhteenvetoa

Joten mitä meillä tässä on? Meillä on joukko voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka tiedetään vanhastaan epäeettisesti toimiviksi.

Meillä on terroristijärjestön jäsenen johtama Maailman terveysjärjestö, jonka toimintaa rahoittavat em. yritykset, joiden edustajat istuvat WHO:n eri elimissä (kuten pandemianeuvoja jakeleva SAGE) ohjaamassa maailman maiden toimintaa terveyttä ja pandemioita koskevissa asioissa. Meillä on joukko voittoa tavoittelevia lääke-, rokotevalmistaja- ja teknologiayrityksiä edistämässä rokotteiden käyttöä globaalisti.

Koko joukkokunta on yhdistänyt voimansa edistääkseen “innovatiivisten teknologioiden”, kuten digitaalisen identiteetin käyttöönottoa maailmanlaajuisesti. Itsessään neutraalien teknologioiden väärinkäyttö on aina mahdollista, eikä yksityinen kansalainen kykene valvomaan, käytetäänkö jotain teknologiaa väärin. Pitäisikö luottaa, että hallitukset valvovat? Monen maan kansalaisilla on rankkaakin kokemusta siitä, että “kansallinen turvallisuus” tarkoittaa valtarakenteiden, ei kansalaisten, turvallisuutta.

Tunnetko Sinä luottavasi siihen, että tämä joukko — joiden toiminnan vuoksi seilaamme kriisistä kriisiin ja elämme epävarmuuksissa — toimii vain Sinun ja läheistesi etu sydämellään?

Riittävä ja terveellinen ravinto, puhdas juomavesi sekä kunnolliset asuinolosuhteet vesi- ja viemäröintijärjestelmineen ovat terveyden edistämiseen kaikkein tehokkain keino.

Riikka Söyring

P.S. National Review uutisoi 7.4. presidentti Donald Trumpin hallituksen harkitsevan WHO:n rahoituksen leikkaamista mm. koska “WHO vaikuttaa käsittäneen kaiken koronaviruspandemiaa koskevan väärin” ja olevan Kiinaan päin kallellaan. Trumpin ajatus ei ole mahdoton, koska Kiina on investoinut Etiopiaan ajanjaksona, jolloin WHO:n johtaja Adhanom toimi Etiopian kommunistiterroristisen TPLF-hallituksen terveys- ja ulkoministerinä. Kyseessä siis saattaisi olla takaisinmaksusuoritus, jota Adhanom hoitaa.

Lääke- ja teknologiayritykset ovat pitkälti siirtäneet toimintonsa Kiinaan, joten nekään tuskin vastustavat WHO:n “Kiinaan päin kallellaan oloa”.

HUOM. Swiss Propaganda Research tekee päivittyvää koontia lähdeviitteineen epidemiologien, tutkijoiden ja lääkärien lausunnoista koskien koronavirusta. Tällä hetkellä vaikuttaa edelleen siltä, että luotettavaa testiä ei ole olemassa, mikä tarkoittaa että luotettavaa dataakaan ei ole. Osa testipakkauksista on ollut saastunut koronalla. Toistaiseksi tilastot kertovat myös, että kuolleisuus on alle normaalimäärän tai sen puitteissa per päivä, eikä leviämisessä tai sairastumisissa ole mitään muuta poikkeuksellista kuin tiivis, pelotteleva mediaseuranta. Onko pandemia olemassa pääasiassa mediassa?

Tule pelaamaan kanssamme peliä jonka nimi on HYSTERIA

Professori Klaus Püschel, Hampurin oikeuslääketieteellisen instituutin johtaja, toteaa Hamburger Morgenpostin haastattelussa:

“Tämä virus vaikuttaa elämäämme täysin ylimitoitetulla tavalla. Se ei ole missään suhteessa viruksen aiheuttamaan vaaraan. Myöskään se tähtitieteellinen taloudellinen vahinko, joka nyt syntyy, ei ole yhteismitallinen sen vaaran kanssa, joka viruksesta aiheutuu. Olen vakuuttunut siitä, ettei koronakuolleisuus edes näy piikkinä vuotuisessa kuolleisuudessa.”

Püschel huomauttaa myös, että Hampurissa viruksesta ei ole kuollut yksikään, joka ei jo ollut ennestään sairas: kaikilla oli ollut syöpä, krooninen keuhkosairaus, diabetes tai sydän- tai verisuonisairaus tai he olivat kovia tupakoijia tai vakavasti ylipainoisia. “Virus oli korsi, joka katkaisi kamelin selän. Covid-19 on kuolemanvaarallinen sairaus vain poikkeuksellisissa tapauksissa, mutta useimmiten se on pääosin harmiton virusinfektio.”

Varsin monissa tapauksissa [havaitulla] koronainfektiolla ei ole ollut mitään tekemistä kuoleman kanssa, kuten esimerkiksi potilaan kuoltua aivoverenvuotoon tai sydänkohtaukseen, Klaus Püschel huomauttaa. Hän peräänkuuluttaa tilastoja, jotka pohjautuisivat konkreettisiin tutkimuksiin. “Kaikki spekulaatiot yksittäisistä kuolemista, joita ei ole tutkittu asiantuntevasti, vain lisäävät ihmisten ahdistusta.” Hampuri on viime aikoina alkanut erotella toisistaan kuolemat, joissa koronavirus on ollut läsnä, ja kuolemat, jotka ovat aiheutuneet koronaviruksesta, mikä on johtanut Covid19-kuolemien vähenemiseen.

Onko pandemia olemassa pääasiassa mediassa?

 

3 kommenttia artikkeliin ”WHO suunnittelee digitaalista ID-2020 identiteettiä”

  1. Kiitos tästä informoinnista. Kaikenmaailman hölynpöly-tietotulvan joukossa tämä tieto on rautaa.

    Vastaa

Jätä kommentti