Uskonto

Pieni häijyen noitien klikki, hallitsee koko planeettaamme manipuloimalla sen asukkaiden tietoisuuden pelkotilaan…


Ajatelkaa vähän, USKONTO on oikeasti saanut ihmiset uskomaan, että tuolla ylhäällä on näkymätön mies, joka elää pilven reunalla ja valvoo kaikkea mitä ikinä teetkään, joka minuutti, joka päivä. Ja tällä näkymättömällä miehellä on erikoislista kymmenestä asiasta mitä hän ei halua sinun tekevän. Jos nyt vahingossakin teet yhden näistä asioista, joita hän ei tahdo sinun tekevän hänellä on erityinen paikka sinulle. Se paikka on täynnä tulta, savua, käristystä, kidutusta ja tuskaa. Sinne hän lähettää sinut käristymään, kärsimään, tukehtumaan, parkumaan ja pillittämään ikuisesti aikojen loppuun saakka…..koska hän rakastaa sinua! Hän rakastaa sinua ja hän tarvitsee RAHAA! Hän on kaikki tietävä, täydellinen ja kaiken viisauden ruummilistuma, mutta rahaa vaan ei ole jostain syystä saa tarpeeksi….

Maapallolla on viisi ihmiskunnan kannalta tuhoisaa uskontoa, jotka toimivat tehokkaasti esteenä ihmiskunnan tietoisuuden kehittymisessä seuraavalle asteelle. Tässä artikkelissa käsittelemme niistä ensimmäisenä kulttuurisia uskontoja, mikä pitää sisällään mm kristinuskon, islamin, juutalaisuuden, hinduismin, buddhismin jne.

Tehdään selväksi heti, että jokaisessa kulttuurisessa uskonnossa on palasia totuudesta. Ajatellaanpa vaikka kristinuskon kymmenen käskyä. Jos ihmiset eläisivät elämäänsä noudattaen näitä käskyjä, niin maapallo olisi aika paljon parempi paikka.
Kuitenkaan tämä seikka ei poista sitä tosiasiaa, että uskonnot kehiteltiin alun alkaenkin hallintamekanismeiksi, jossa tavalliset uskovaiset noudattavat käskyjä, joita oppineet papit, fariseukset ja muut huru-ukot heille kertoivat.

Thomas Payne on lausunut viisaasti: “En usko yhteenkään ahneuden varjolla lausuttuun sanaan, joita katollinen, protestanttinen, kreikkalainen, turkkilainen tai mikään kirkko on ikinä lausunut. MIELENI ON MINUN KIRKKONI! Kaikki kansalliset instituutiot olkoon ne juutalaisia, kristittyjä tai turkkilaisia näyttäytyvät minulla ihmisen keksintöinä, joilla pelotellaan ja orjuutetaan ihmiskunta heidän vallan ja voitonjanon rakennuspalikoiksi”.
Totta tosiaan, totuuden sanoja. Kaikkien valtauskontojen syvin olemus on ollut aina ja tulee aina olemaan ihmisen kontrolloiminen, alistaminen ja orjuuttaminen, aina ja iänikuisesti, amen.

Kun tarkastellaan miten uskonnot jatkavat voittokulkuaan vuosituhannesta vuosituhanteen voidaan löytää yksi ylitsepääsemätön työkalu. Indoktrinaatio. Tämä koskee erityisesti nuorten ja lasten indoktrinaatiota. Kun indoktrinaatio kohdistuu lapseen, niin silloin kohde ei oman tiedon ja elämänkokemuksen puutteen vuoksi tiedä, mitä aikuiset, toisin sanoen ne ihmiset joihin lapsi luottaa kaikkein eniten, kertovat hänelle. Lasten ja nuorten indoktrinaation kohteena on aina viattomuus. Se ainoa asia jota meillä aikuisilla ei enää ole. Tämän kaltainen toimintamalli on 100% varma merkki kultista. Mitä muuta uskonnot syvimmältä olemukseltaan voivatkaan olla?

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…

Tämän indoktrinaation toimintamalli noudattaa selkeää kaavaa. Ei tarvitse kuin ajatella Neuvostoliittoa, Natsi-Saksaa, Kiinaa, vakauksellisia kristittyjä, muslimeja tai juutalaisia, niin sama motus operandi paljastuu aina, kun asiaa tutkitaan hiukan lähemmin. Aivopesu aloitetaan lapsena. Sen suorittaa autoritäärinen taho, olkoon se poliittinen tai uskonnollinen ”johtaja”. Indoktrinaation onnistumisen kannalta tärkein osa on luottamus ja usko suorittajan tietoon, taitoon ja hyviin tarkoitusperiin. Kohteelle syötetyn valheen toivotaan kantavan niin pitkään kuin mahdollista. Tavoite on tehdä kohteesta orja joka ei lopulta osaa kyseenalaistaa hänelle syötettyä valhetta vaan on täysin riippuvainen valheen syöttäjistä ja on äärimmäisissä tapauksissa valmis uhraamaan oman henkensä heidän puolestaan.

Kuten kaikissa hallitsijoittemme toimissa, niin tässäkin on monta eri tasoa. Lasten aivopesu on tavoite, mikä on helposti nähtävissä. Voidaan puhua eksoteerisestä tasosta. On kuitenkin esoteerinen taso mikä on vieläkin synkempi ja saatanallisempi, kuin lasten maailmankuvan turmeleminen ja heidän orjuuttaminen aina viimeiseen hengen vetoon asti.

Henkilö joka tämän indoktrinaation suorittaa. Oli se sitten pappi, rabbi, imaami tai hengellinen isä on se, joka turmeltuu syvintä olemustaan myöden. Hän on se todellinen kohde. Hän on jo aikuinen ja näin ollen käyttökelpoinen työkalu toteuttamaan hallitsijoittemme synkät suunnitelmat heti.

Kyseessä on versio Bohemian Grove kesäleirillä suoritetusta Cremation of the Care riitistä. Tavoitteena on karistaa aivopesun suorittajan viimeiset moraalin ja oikeudenmukaisuuden jäänteet. Ihminen, joka tietoisesti kykenee turmelemaan viattomuuden lapsessa on kykenevä kauheimpiin tekoihin mitä maa päällä kantaa.  Tässä riitissä on todellakin kyse ihmisen murheiden polttohautaamisesta. Kun kaikkein kieroutunein tekokaan ei aiheuta murhetta tai seurauksia tekijälleen, niin silloin voit tehdä mitä vain, kenelle vain, koska vain. Ei huolta, sinulla on ”vapaudut vankilasta” kortti.

 

Käynnissä Cremation of Care riitti Bohemian Grove leirillä.

Ihmisen osallistuessa vapaaehtoisesti ja tietoisesti moraaliseen pilkkarituaaliin hän hylkää viimeisetkin moraalin ja oikeudenmukaisuuden rippeet mitä hänessä jäljellä on. Tämä on vain yksi riitti, missä indoktrinoijalle suoritetaan huomaamaton  indoktrinaatio. Tämän ja muitten vastaavien riitten jälkeen he ovat luoneet todellisen homo universaliksen, koneen jolla ei ole tunteita. On vain tarpeita…….jatkuu

10 kommenttia artikkeliin ”Uskonto”

 1. > Kaikkien valtauskontojen syvin olemus
  > on ollut aina ja tulee aina olemaan
  > ihmisen kontrolloiminen, alistaminen ja
  > orjuuttaminen, aina ja iänikuisesti, amen.

  Se on ihmisen luonto eikä sille mitään voi. Ainoa tapa järjestää orjuutetulle enemmistölle jokseenkin kohtuulliset olot on tehdä hallitsevasta eliitistä niin ökyrikkaita, että heidän valta, voima ja kunnia ei kärsi siitä, että kansa elää mukavasti.

  Eliitti saa pitää asemansa, jos se saa ihmiset uskomaan, että olot olisivat huonommat ilman eliittiä. Kaikenlainen hallinto perustuu uskolle. Kaikkina aikoina. – Tai sitten yksinkertaisesti raakaan väkivaltaan. Ja siinäkin alamaisen pitää uskoa, että totteleminen parantaa elämänlaatua. – Kun valtionuskonnot ja uskonnot nyt nopeaan tahtiin katoavat, on seurauksena suuret rakenteelliset muutokset hallinnossa. Globaalisti

  – Joko uskomme johonkin korkeaan, päämme yläpuolella, korkealla taivaissa olevaan: ilmastoon. Ilmastouskonto.
  – Tai sitten nykyiset valtiorakenteet ja hallintomuodot hajoavat.

  Muita lyhyen aikavälin vaihtoehtoja ei ole.

  Pitemmällä aikavälillä jonkinlainen cyborg-ihminen voi kehittyä, mutta tämäkin olisi vain yhdenlainen orjayhteiskunta. “Keinoäly” olisi vahvojen muurien takana kielletyssä kaupungissa ja hallitsisi sieltä viisaasti oikeudenmukaisesti ihmiskuntaa.

  Niinpä: ei ole mitään toivoa toisenlaisesta yhteiskunnasta. Ihminen on yksi eläin muiden joukossa ja sellaiseksi jää.

  Vastaa
  • Hyviä ja mielenkiintoisia huomioita. Kommentin alkuosasta voimme olla jokseenkin samaa mieltä. Loppuosasta emme niinkään.
   Maailmaa on johdettu viimeisten kahden vuosituhannen aikana joko Roomasta, Jerusalemista tai Mekasta. Tämä on status quo joka vallitsee edelleen. Vaikka valtio ja kirkko ovatkin solmineet sopimuksia keskenään, näiden välillä vallitsee kuitenkin selvä hierarkia.

   Kun katsoo miten maailma makaa tällä hetkellä, niin voidaan perustellusti kysyä, olisiko aika toisenlaiselle hallintohimmelille? Tämän ovat myös huomanneet tahot, jotka operoivat valtioiden yläpuolella. Tämän sivuston Teknokratia osassa on kerrottu ja tullaan kertomaan lisää, mitä he ovat ajatelleet meidän varallemme. On hyvä muistaa, että ennen kuin uutta voidaan rakentaa on vanha pyyhittävä pois…

   Ihmisen ja koneen hybridi on jo nyt mahdollinen, tosin hyvin alkeellisella tasolla. Tämä on kuitenkin se todellisuus mihin ihmiskuntaa ollan ajamassa. Tässähän ei sinällään ole mitään pahaa. Kyse on AINA lopulta niiden tahojen moraalista jotka teknologiaa käyttävät. Tässä kontekstissä ihmiskunnan tulevaisuus ei näytä kovinkaan ruusuiselta. Se mikä antaa lohtua on se tosiasia, että tämä kaikki on tapahtunut ennenkin ja aina ovat jotkut selvinneet, aloittaakseen kaiken alusta.

   Lopuksi vielä haluamme korjata Darwinistisen illuusion siitä, että ihminen olisi vain eläin. Ihmisellä on tietoisuus mikä on aivan eri tasolla kuin yhdelläkään toisella eläimellä tällä planeetalla ja siksi ihminen on erityinen otus. Asia tuodaan varsin selkeästi esille tämän sivuston kirjoituksessa “SUURI TYÖ – Periaate”, kannattaa lukea jos et sitä ole jo tehnyt.

   Vastaa
 2. Taitaa tämäkin blogisti olla itse vapaamuurari kun käyttää sellaista symboliikkaa ja hyökkää uskontoja kohtaan. Siinä että ihmisiä hallitaan, heidän omaksi parhaakseen ja elämän korkeimman tavoitteen mahdollistamiseksi, ei ole mitään pahaa. Anarkismi ja ateismi ei toimi eikä ole luonnon ja korkeimman tarkoituksen mukainen. Ihmiset eivät ole kyvyiltään tasa-arvoisia ja tietty hierarkia on ihan luonnollista ja sen absoluuttisen totuuden eli Jumalan tahdon mukaista. Elämän tarkoitus on palata takasin sielulliselle tasolle joka voi tapahtua uskonnolisen järjestelmän ja opin avulla. Ihmisiä pitääkin johtaa, eli hallita. Kaikki sivilisaatiot ja yhteiskunnat kuten kansallisvaltiot perustuvat kahteen asiaan; rotu identiteettiin ja uskonnolliseen myyttiin. Niihin nojaa korkeakulttuuri. Jos jompi kumpi tuhotaan niin silloin hajoaa kansakuntakin.

  Uskonnot ovat siis olemassa tuon elämän perimmäisen tarkoituksen täyttämiseksi! Niillä pitääkin hallita. Ilman niitä kaikki alhaiset impulssit pääsevät voimaan jonka poliittisena manifestaationa marxilaisuus ja vapaamuuri-juutalaisuus toimii. Se pyrkii repimään alas kaiken korkeamman ihmisyyden ja tajunnan. Redusoimaan ihmisen eläimeksi jolta on sielu revitty irti. Se hävittää niin aineelliset kuin hengellisetkin tavoitteet. Jäljelle jää vain syöminen ja paskantaminen, juominen ja naiminen. Neuvostoliitossahan etenkin Romanian Pitesti vankilassa tehtiin hirvittäviä ihmiskokeita joissa pyrittiin tuhoamaan ihmisyys ja korkeampi henki.

  Ehkä parhaimmat keinot saavuttaa tuo sielun taso ja täyttää korkein elämän tarkoitus ovat joko Kristukseen uskominen tai elää vedalaisen Varnashrama dharman kautta. Siksi korporatistinen, fasistinen, kansallissosialistinen tai jokin monarkian ja noiden kombinaatio järjestelmänä olisi lähinnä sellaista poliittista järjestystä, jossa yhteiskunta mallintaa Jumalan ruumista jossa on pää, kädet, vatsa ja jalat. Papisto, hallintosääty ja sotilaat, maanviljelijät ja palkkatyöläiset.

  Terveessä yhteiskunnassa papisto suojelee kansaa juutalaiselta ja vapaamuurarilaiselta rikollisuudelta eikä ole sitä siunaamassa, kuten artikkelissa vihjaillaan Bohemian Groveen viitaten. “Pimeällä keskiajalla” katolinen kirkko vielä ennen mädättymistään Borgian ja Medicin suvun juutalaisilla tyrannipaaveilla suojeli esim. talonpoikia juutalaiselta riistolta ja monet tekivät vain max. 150 päivää työtä vuodessa.

  Vastaa
  • Ihan ensiksi. Yksikään symboli, työkalu tai mikään mukaan ei ole lähtökohtaisesti paha tai hyvä. Kaikkea voidaan käyttää hyvään tai pahaan, kysymys on käyttäjän moraalista ja tarkoitusperistä. Ihmisten hallinointikin rippuu AINA hallitsijoiden moraalista ja tarkoitusperistä. Nyt kun katsoo kaikkien uskontojen moraalisia tarkoitusperiä niin historia puhuu selkeää kieltä. Uskonnon varjolla on orjuutettu ja tapettu ihmisiä enemmän kuin minkään muun “konseptin” varjolla.

   Ateismista olemme samaa mieltä. Anarkismista emme. Jällään kerran on hyvä mennä sanan Anaskismi etymologisille juurille. Anarchon tulee kreikan kielestä ja muodostuu kahdesta osasta. An, mikä tarkoittaa ilman ja Archon, mikä tarkoittaa hallitsijaa. Toisinsanoen ilman hallitsijaa/hallitsijoita. No masters no slaves. Se ei tarkoita ilman sääntöjä. Nyky anarkismi on täysin kaapattu poliittisiin tarkoitusperiin eikä sillä ole mitään tekemistä todellisen anarkismin kanssa.

   Darwinismi on puhtaina ihmisen eläimeksi alistamista. Tästä on lisää tämän sivun Suuri Työ – Periaate kirjoituksessa. Kristus tietoisuudesta olisi jokaisen ihmisen päästävä nauttimaan elämänsä aikana, kristinuskosta ei niinkään. Toki kaikissa uskonnoissa on joitan hyviä puolia mutta kaikkien uskontonjen syvin pyrkimystavoite on ihmisen mielen ja kehon hallinta ja se on vain yksinkertaisesti väärin.

   Haluaisin ihan uteliaisuudesta lukea missä näitä terveitä yhteiskuntia on missä papisto suojelee kansaa?

   Vastaa
 3. Ei pidä paikkaansa, että uskontojen varjolla olisi muka orjuutettu ja tapettu eniten ihmisiä. Et ole esittänyt mitään todellisia dokumentteja väitteelle. Asia on juuri päin vastoin. Ateistinen kommunismi taitaa pitää ykköspaikkaa vähintään 100 miljoonan uhrinsa kanssa. Ja kaikki Jumalattomat juutalaislähtöiset systeemit kuten nykyinen liberaali “demokratia” jonka aikana on tuhottu elämän edellytyksiä globaalisti nopeimmin kirjoitetun historian ainana.. Kun taas kaikki tunnetut sivilisaatiot jotka ovat kestäneet paria sukupolvea pidempään ovat olleet jo Intian ja Egyptin ja Atlantiksen ajoista uskonnollisen(ja rodullisen) systeemin varaan rakennettu. Uskonnolla on siis pidetty yllä elämää ja estetty alempaa ihmisyyttä tuhoamasta itseään ja samalla korkeampaa ihmisyyttä. Se vaatii ajoittaisia voimatoimia. Mutta esim. Katolisen kirkon ylilyönnit kuten arjalaisten “noitien” vainot liittyvät nekin Borgian ja Medicin kryptojuutalaisiin paaveihin kuten jo sanoin. Mutta inkvisitio oli alunperin pääasiassa tarkoitettu juutalaisten vaikutuksen estämiseen ja siten elämän suojelemiseen.

  Se että jokainen täyttää paikkansa ei ole orjuutusta vaan se tuo suurimman rauhan sydämeen ja sieluun. Ja se että voi nousta meritokraattisin perustein ylöspäin.

  Länsimaissa on lähdetty tuhon tielle ja Ranskan vallankumousen myötä.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/03/ramsay-the-nameless-war/

  Ja kuten annoin esimerkin, että kun rahan luonti on ollut kristillisen monarkin vastuulla, eikä juutalaisilla, niin talonpojilla on ollut helpompaa.

  Nykyään kaikki kirkkokunnat ovat täysillä juutalaisuuden puolella. Jotain yksittäisiä pappeja lukuunottamatta.

  https://www.magneettimedia.com/englannin-keskuspankin-vaiettu-historia-osa-1/
  https://www.magneettimedia.com/englannin-keskuspankin-vaiettu-historia-osa-2/

  Jos ihmiselle kaikkein korkeinta vapautta on lupa olla kunniaton ja panna kaikkea mikä liikkuun niin silloin tietysti pappisvalta näyttäytyy tyranniana. Mutta kuten sanottua ihmisen “oma itse” on usein perkeleen oma, himojen ja halujen orja, ja sen ylittäminen ja voittaminen on ihmsien korkein tehtävä, eikä siksi omaksi itseki tuleminen jota nykyään kaikkialla hoetaan. Uskonnon tehtävä on tukea tuota pyrkimystä ja siten palvella kansaa ja sen sielun pelastusta. Se että ruumista kuritetaan, eli estetään toimimasta alhaisella tavalla, on parempi kuin sielun kadotus. Rahavalta antaa alhaisille luvan olla kunniaton. Lainaus eräästä kommentisa joka netistä löytyi:

  “Fjodor Dostojevski huomasi romaanissaan ”Riivaajat” – Rahan Valtiaat myönsivät vasemmistolle oikeuden olla kunniaton!

  Siis tämä oikeus olla kunniaton roskaväki – on ”vasemmiston” tärkein motivaatio olla Rahavallan puolella ihmisiä vastaan. Ihmisethän eivät myönnä roskaväelle oikeutta (tai peräti etuoikeutta!) olla kunniaton. Ihmiset halveksivat roskaväkeä ja pedareita, ja tästä syystä vasemmisto on aina ja kaikkialla – punaiset ovat yhteiskuntien mädättämisen iskujoukot. Pederastit, pedofiilit, vähä-älyiset, yliopistojen tärähtäneistö, rikolliset, laiskat, psykot, pohjasakka, alhaiso – tämä on kunniattoman vasemmiston perusvoima.

  Tästä oikeudesta olla kunniaton vasemmistolaiset taistelevat kynsin ja hampain (aineiden sallimissa rajoissa), miten osaavat (Rahavallan ohjauksessa ja avustuksilla). Koska jos heiltä olisi otettu pois tämä oikeus olla kunniaton – punikit voisi tehdä itsemurhaakin kun aistivat oman kurjan elämänsä merkityksettömyyden.”

  ———
  Kun uskonto häviää tapahtuu se mitä Euroopassa on nyt tapahtumassa, metafyysinen side korvautuu jollain muulla, vahvemmalla. Eli uskonnon syrjäyttäminen on johtamassa historian suurimpaan massamurhaan, eli eurooppalaisen valkoisen väestön hävittämiseen täältä.

  Black Pilled – Why They want to REPLACE YOU

  https://www.youtube.com/watch?v=tl0Bo4GKQ-U

  Tässä vielä loppuun Vedalaisesta järjestelmästä yli viiden tunnin luento ja kuinka sitä voidaan soveltaa uuden eurooppalaisen hengellisen renessanssin synnyssä.

  https://www.youtube.com/watch?v=Q2S3VmjeV5w&t=5871s

  Vastaa
  • Roomalaisten sodat juutalaisia vastaan, Ristiretket, 30-vuotinen sota, Ranskan uskonsodat, Sudanin molemmat sisällissodat, Libanonin sisällissota, Muslimien Intian valloitus, Armenian ja Ruandan kansanmurhat, 80-vuoden sota, Nigerian sisällissota, AIDS-epidemiat, Orjakauppa, Reconquista, Englannin sisällissota, Krimin sota, Afganistaninsota…lista jatkuu ja jatkuu. Väitätkö nyt ihan tosissaan että uskonto ei olisi kaikkein tehokkain ihmisen keksimä konsepti jolla on tapettu ihmisiä?

   Kun jokainen täyttää paikkansa niin miten nämä paikat jaetaan?? Totta tosiaan, ne jaetaan sen mielen mukaan kuka on vahvin ja röyhkein. Rahasta tulemme kirjoittamaan tulevaisuudessa. Sillä on merkittävä rooli ollut ihmisen hallinassa ja orjuuttamisessa aina Sumerista lähtien.

   Kaikki, siis kaikki, kulttuuriset uskonnot ovat ihmisten keksintöjä, niin ovat myös poliittiset filosofiatkin. Todelliset hallitsijat kontrolloivat molempia pooleja ja nykyisin ehkä kuuluisin termi mitä tästä käytetään on Hegeliläinen dialektiikka. Teesi-Antiteesi-Synteesi. Problem-Reaction-Solution jne jne.

   Uskonto on aivan eri asia kuin usko. Kun ihmisellä on usko niin hän ei tarvitse uskontoa. Kristustietoisuus on erinomainen esimerkki tästä. Kun ihmisten arvot pohjautuvat totuuteen ja moraaliin, vapaus kukoistaa ja kasvaa. Kun oma EGO ja vallanhimo hallitsee eikä totuudella ole merkitystä niin moraali rappeutuu, ja ihmisten vapaudet vähenevät. Näin se vain menee.

   Vastaa
   • Argumentoinnistasi tulee mieleen jonkun myöhäisteini iässä tai aikuisuuden kynnyksellä olevan kasvukivut. Läheskään kaikki noista listatuista ei liity uskontoon mitenkään ja poimit ne selvästi spontaanisti eräästä artikkelista joka löytyy ensimmäisten joukossa kun etsii uskonnollisia sotia. Ja kun heti ensimmäiseksi vedit juutalaiset uhrit niin siinä vimeistään paljastit itsesi. On olemassa tietty huonompia ja parempi uskontoja. Kristinusko, Vedalaisuus(Vaishnavismi/Hare Krishna), Buddhalaisuus, Zarathustralaisuus ja eurooppalaisten omat ns. muinaispakanuskonnot jne. ovat ihan hyvästä päästä.

    Huonompia ovat esim. juutalaisuus ja soveltuvin osin Islam(etenkin jos se yhdistetään arabiperimään). Mutta niilläkin on meriittinä kyky pitää yllä kulttuuria ja kansaa/kansoja. Valkoisten eurooppalaisten muodostama muslimi maa voisi toimia hyvinkin. En sitä tänne tokikaan toivo, mutta tulossa se on arabien myötä kun omasta Logoksesta on luovuttu. Voi olla että maailma olisi parempi jos ei noita kahta olisi olemassa lainkaan, mutta se ei tee uskonnosta kategorisesti jotenkin pahaa. Se on erottamaton osa ihmiskulttuuria. Yksilölliselle uskolle muodostuu aina institutionaaliset raamit ja rakennelmat. Välillä on hyviä, välillä huonoja johtajia. Se on elämää.

    Paikat jaetaan ihmisyksilön omien taipumusten mukaan. Vähän kuin nykyäänkin, tosin rappeutuneessa muodossa. Joku on parempi jossain, joku toinen jossain toisessa. Innovatiivinen, tavoitteellinen ja aloitekykyinen olkoon yrittäjä, kun taas suorittavasta pitävä olkoon suorittavan työn tekijä. Joka osaa ajatella suuria kokonaisuuksia olkoon johtaja. Se joka omaa intuitiivista ja syvähenkistä näkemystä olkoon pappi/shamaani jne. Pappi kuvastaa päätä – työläinen jalkoja. Kaikki ihmiset eivät ole kyvyiltään tasa-arvoisia ja kun täyttää paikkansa se tuottaa suurimman tyydytyksen. Ihanteellisinta olisi jos brahmaanit eläisivät almuilla ja olisivat pasifistisia kuten muinaisessa Intiassa. Sitten hallinto ja sotilaskastin/säädyn tehtävä on johtaa maallisesti ja tarvittaessa sotia. Maanviljelijät ja yrittäjät luovat vaurautta ja ravintoa. Palkkatyöläiset tekevät sitten sen suorittavan työn. Yksilö voi kykyjensä mukaan nousta tai laskeutua asteikolla. Maalina tietty brahmaani taso jonka jälkeen ei tarvitse enää jälleensyntyä. Tai sitten jos löytää Kristuksen.

    Tässä asiaa avattu; Root Cause of all Disorder:

    https://www.bitchute.com/video/pgqH9rFhrdMa/

    Vastaa
    • Kommenttisi puhuvat puolestaan. Todistat niillä kaksi tämän sivun tekstiä “Tervetuloa” ja erityisesti “Uskonto II” täysin paikkansa pitäviksi. Uskonnosta tullee vielä kolmos ja nelos teksti joissa otemme eri kulmia asiaan…

Jätä kommentti