Uskonto IV

Mennessämme yhtä jumalaa palvovien uskontojen verhojen taakse, löydämme yhteisen nimittäjän. Kaikki odottavat ja toivovat ympärillä olevan maailman tuhoutumista. Kuningasajatus tämän takana on, että ME, jotka olemme todellisia palvojia ja palvelijoita, olemme valittuja. Kun maailma ympärillä tuhoutuu, niin ME pelastumme ja saamme ikuisen elämän. Ja jos sinä et usko tähän lopulliseen erotukseen valittujen ja syntisten välillä, niin se ei voisi MEITÄ valittuja vähempää kiinnostaa.

Islam on täynnä näitä harhaan johdettuja jotka eivät voi odottaa sitä, että maailma hukkuu tulimereen jotta HE saavat neitsyensä, joiden kanssa voivat toteuttaa syvimmät perversionsa. Kyllä, todellinen lopullinen ratkaisu (final solution).

Meillä on lopullinen ratkaisu koska me olemme valittuja

He tietävät lopun tulevan. Heille tässä on kyse elämäntavasta, missä suorastaan palvotaan ja odotetaan hartaasti sitä hetkeä kun heille jaetaan palkinto ja muut huuhtoutuvat tulimereen . Näin tehdessään he karistavat viimeisetkin ajattelun rippeet itsestään ja heistä tulee vain profetian täyttäjiä. Tämä on puhtainta pahuutta ja satanismia mitä kuvitella voi.

Kuinka monta kertaa olemmekaan tässä kohtaa kuulleet tähän uskontoon kuuluvien sanovan, että kun tämä ei ole sitä ”oikeaa” islamia. Oikeasti, nämä kiihkoilijat edustavat vain 1% muslimiväestöstä, islam on rauhanuskonto ja niin edelleen ja niin edelleen.

Jos näin on, niin miksi tavalliselle Virtaselle kuitenkin välittyy kuva, että juuri tämä 1% on niitä, jotka päättävät miltä Islamin pitäisi tai ei pitäisi olla.

Ihminen, joka näin väittää ei sitten ole kuullut Islamin sisällä vellovasta sisällissodasta shiiojen ja sunnien välillä? Kyllä! Rauhanuskonto, jonka sisällä on sisällissota.

Muistatteko vielä, Jyllands Postenin? Tanskalainen lehti joka julkaisi profeetta Mohammedista piirrettyjä kuvia. Mitä tapahtui? Tanskan ja Norjan lippuja paloi muslimimaissa, Tanskan suurlähetystö Syyriassa poltettiin ja Norjan suurlähetystö yritettiin polttaa, pommiuhkauksia, tapporahoja kuvien piirtäjän tappamisesta ja niin edelleen. Kyllä, ilmiselvästi rauhan uskonto. Sivuhuomautuksena Suomessa kuvia ei julkaissut yksikään media.

Jee!! Kato iskä, sytytettiin Tanskan suurlehetystö tuleen! Kyllä neitsyet nyt paratiisissa kiittää!

Siis oikeasti miettikää nyt vähän. Jumala ilmentyy ja puhuu kauppias – sotalordille 600-luvulla jossain dyynien keskellä. Tämä julma sotalordi sitten onnistuu kirjaamaan kaiken niin hyvin ylös, että tästä muodostunut kirja (koraani) on täydellinen jokaista kirjainta ja välimerkkiä myöden. Se on täydellinen mutta ei kuitenkaan niin täydellinen, että se estäisi ihmistä tulkitsemasta kyseistä kirjaa niin, että lukijat alkavat tappaa sokeasti muita ihmisiä ja jopa uskonveljiään. Täydellistä.

Eipä siinä mitään. Kaikki uskonnot väittävät olevansa tie pelastukseen ja rauhaan. Se mikä tekee islamista erityisen vaarallisen, on sen väite itsestään viimeisenä ja lopullisena uskontona. Mitään ei ole, eikä tule tämän jälkeen. Tämä on jumalan viimeinen sana. Rauhaa ja rakkautta salem aleikum.

Kun katsoo Israelissa olevia uudisasukkaita, jotka ovat muuten usein saapuneet luvattuun maahan Yhdysvaltalaisten veronmaksajien rahoilla, niin heillä on tämä merkillinen ja ihmismielen vastainen ajatus siitä, että jos he kykenevät varastamaan tarpeeksi muitten ihmisten maata ja asuttamaan nämä alueet juutalaisilla samalla karkottaen kaikki ei juutalaiset varastamiltaan alueilta, niin tämän jälkeen vihdoinkin juutalaiset ovat messiaan paluun arvoisia. Tämä kaikki sitten tapahtuu muun maailman kristittyjen auttaessa ja hyväksyessä tämän barbaarisen toiminnan. Tämä hirvittävä ja vastenmielinen toiminta saa jatkaa voittokulkuaan, koska näin ovat fariseukset tulkinneet muinaisia kirjoituksia.

Moraali kun ei ole mun juttu, mä noudatan vaan käskyjä.

Uskonto myrkyttää kaiken. Se on antanut meille illuusion siitä, että ME emme voi olla hyviä, oikeudenmukaisia ja rakastavia muita kansoja, ihmisiä tai elollisia olentoja kohtaan ILMAN isän ja äidin lupaa ja valvontaa. Meidän on elettävä jatkuvan pelon vallassa, olkoon se sota, virus, talousromahdus, poliittinen kriisi tai ihan mikä tahansa asia mikä on yksilön valintojen ulkopuolella. Kaiken tämän alistumisen ja nöyristelyn ja siitä seuraavan pahoinvoinnin, väkivallan ja pakottamisen kruunaa meidän pakotettu rakkaus orjuuttajaamme kohtaan. Tämä on asia mitä voidaan pitää sadomasokismin syvimpänä olemuksena.

Miksi ja miten sitten nämä ihmiset saavat jatkaa tätä sadomasokismia? Normaali ihminen ei KOSKAAN pitelisi aloillaan omaa pientä tytärtään samalla repien lapsen alusvaatteita pois ja antaisi kylän huru-ukon silpoa terävällä kivellä lapsen sukuelimet. Tämän kaltainen HULLUUS on mahdollista vain koska jumala käskee heidän tehdä niin. Uskonto painostaa ja pakottaa normaalin ihmisen tällaisiin vastenmielisiin ja anteeksiantamattomiin hirmutekoihin.

Samaan aikaan juutalaiset rabit vähättelevät tätä kauheutta. ”Poikani itki enemmän ensimmäisessä hiustenleikkuussa kuin ympärileikkauksen aikana ja tilastollisesti ainoa pitkän aikavälin vaikutus on, että se nostaa mahdollisuutta voitta Nobelin palkinto”. Heh heh ihan helvetin hauskaa…

Kyllä! Tukanleikkuu sattuu enemmän, ihan selvästi!

Lääketieteellisesti ympärileikkaus on äärimmäisen kivulias toimenpide. Se jättää elinikäisen trauman ihmiselle, joka pakotetaan tällainen toimenpide uskonnon nimissä läpikäymään. Se voi itsellään olla kuolemaan johtava toimenpide ja ihmisiä on kuollut tähän toimenpiteeseen. Hävetkää kaikki idiootit ja persreiät, jotka ajattelette näin, vähätellen tätä järkyttävää toimintaa.

Mitä SINÄ ajattelisit jos naapurisi kertoisi sinulle, että lapseni muuten itki enemmän hiustenleikkuun aikana kuin silloin, kun annoin huru-ukon silpoa hänen alapäänsä. Mikä olisi ensimmäinen ajatus, mikä tulisi mieleen kun naapurisi kertoisi tämän sievän pikku tapahtuman?

Nämä ihmiset saavat käyttövoimansa vihasta, taikauskosta ja kiihkoilusta. He tuntevat vastenmielisyyttä ihmisiä kohtaan, joita he eivät ole koskaan tavannet eivätkä tiedä heistä yhtään mitään. Heillä sinä et ole ihminen vaan syntinen joka ansaitsee palaa helvetin tulessa ikuisesti.

Ei hätää, jumalan nimissä ME poistamme syntiset keskuudestamme.

Katollisen kirkon paavi Johannes Paavali II pyysi paavina ollessaan anteeksi katollisen kirkon osuutta Afrikan orjakaupassa, laillistettuun silmittömään väkivaltaan ja kidutukseen uskonpuhdistusten aikana, katollisen kirkon yhteistyötä natsi-Saksan kanssa, ristiretkien aikana tapahtuneita hirmu tekoja, inkvisitiota, juutalaisten vainoa, pakolla suoritettuun käännytystyöhön Etelä-Amerikan alkuperäisväestön keskuudessa ja naisten epäoikeudenmukaista kohtelua (niin, tämähän kattaa heti puolet maapallon väestöstä). Tähän vielä kun lisätään katollisen kirkon vaikutuspiirissä olleiden lasten systemaattinen hyväksikäyttö ja kidutus josta katollinen kirkko on ollut tietoinen ja on peitellyt sitä kaikin mahdollisin keinoin niin onko ihme että maailma on sellainen kuin se nyt on?

2 kommenttia artikkeliin ”Uskonto IV”

 1. Nämä uskonto -tekstisi ovat itse asiassa melko satanistisia luonteeltaan, mutta taidan käsittää termin hieman eri kontekstissa kuin mitä olet itse käsitettä käyttänyt.

  Blogi on tarjonnut ajattelemisen aihetta, kiitos siitä!

  Vastaa
  • Suurin osa ihmisistä on satanisteja. Syy tähän on satanistinen kulttuuri missä elämme. Päivä alkaa ajatuksella siitä mitä MINÄ voin tänään saavuttaa. Mitä MINÄ tänään saavutin ja mitä MINÄ voin huomenna saavuttaa on näiden ihmisten viimeinen ajatus ennen nukkumaan menoa. Se, mitä muille ihmisille, perheelle tai ystäville tapahtuu siinä sivussa on täysin toissijaista.
   Suurin osa tämän planeetan pesänhoitajista on hard-core satanisteja. Hyvä esimerkki tästä on viime kuussa NBC kanavalla esiintynyt Melinda Gates. Kaulassa hänellä oli ylösalaisin oleva risti. He eivät edes yritä peitellä sitä koska he tietävät että olemme vaarattomia lampaita heille.
   Maailma kun pöyrii satanistien pyörittämänä. Poliitikot, yritysjohtajat, poliisi, armeija, pankkiirit, pörssi, opettajat, oikeuslaitos, näyttelijät, muusikot, teknologian terävin kärki, eri maiden tiedusteluelimet…satanisteja. Kyse on satanismista, mustasta okkultistisin keinoin tehdystä yhteiskunta kontrollista mielen hallinnan avulla.

   Vastaa

Jätä kommentti