Universaali Laki – Värähtely

Kun katsot keittiön pöytääsi, niin se näyttää kiinteältä ja ”kuolleelta”. Katsot samaa pöytää tarpeeksi voimakkaalla mikroskoopilla näet, kuinka atomit ja niiden elektronipilvet ovat kaoottisessa hyrskynmyrskyn tilassa. Mistä on kyse?

Universaalin Lain kolmas periaate paljastaa meille, että mikään ei ”kuole” = pysy liikkumattomana paikallaan. Nikola Tesla kiteytti asian näin: kun haluat löytää Universumin salaisuuden ajattele energian, taajuuden ja värähtelyn suhteita toisiinsa.

Mikään ei pysy paikallaan; Kaikki liikkuu; Kaikki värähtelee.

Hahmotamme siis pöydän kiinteänä, KOSKA aistimme eivät kykene näkemään pöydän syvintä olemusta = kaaos.

Jokaisella meistä on joskus ollut ns. dagen efter eli kansanomaisemmin kaamea kankkunen. Seuraavan kerran, jos/kun tällainen tila sinulla on, niin sulje silmäsi ja ajattele jotain miellyttävää ja kaunista. Jotain maisemaa luonnossa, missä koet olevasi tasapainossa. Kuvittele kaikki ne tuoksut ja äänet, jotka liittyvät tähän maisemaan. Kuvittele ne mahdollisimman tarkasti ja yksityiskohtaisesti…

Takaan ja alleviivaan, että niin kauan, kun pidät valitsemasi kuvan mielessäsi, sinun paha olosi ei sinua vaivaa millään tavalla.

Tällä mielikuvaharjoituksella muutit aivosolujesi värähtelytaajuutta jostain, mikä on negatiivista ja pahaa oloa aiheuttavaa, positiiviseen ja miellyttävään ja samalla myös olotilasi muuttuu. Toimii.

Toinen käytännön esimerkki värähtelyn periaatteesta on seuraava. Yhdessä A4-arkissa on noin 500 000 atomia, jotka värähtelevät tietyllä taajuudella ja tämä värähtely pitää sisällään tietyn määrän energiaa, mikä näyttäytyy meille paperina. Kun sytytät paperin tuleen, niin atomien värähtelytaso nousee samalla vapauttaen äsken paperiin sitoutuneen energian. Tosiasiassa kuitenkin energia ei häviä mihinkään, vaan se muuttaa vain olomuotoaan, koska sen värähtelytaso muuttui.

Täysin vastaavalla tavalla, jos haluat vaurastua (kukapa ei haluaisi), niin sinun on ajateltava itsesi jo vauraana. Nähdä itsesi menestyneenä. Jos päässäsi pyörii ajatuksia vain siitä, kuinka köyhä olet, miten vaikealta kaikki tuntuu ja taas on rahat loppu jne., nämä ajatukset tekevät vaurastumisestasi lähes mahdotonta.

Ihmisen ollessa 0-7-vuotias aivot ovat theta-aaltopituudella, mikä maanläheisemmin tarkoittaa jatkuvaa tallentamista. Näiden tallenteiden perusteella lapsi rupeaa toimimaan seitsemän ikävuoden jälkeen. Nämä tallenteet antavat meille toiminta- ja käyttäytymismallit aina hautaan asti. Asiaa voidaan ajatella eräänlaisena ohjelmointina. Kun lapsi näkee tänä ajanjaksona vanhempiensa ilmaisevan positiivisia tunteitaan toisiaan ja lasta kohtaan, niin se muokkaa lapsen geenejä. Näiden geenimuutosten johdosta lapsi toteuttaa vastaavaa käytöstä olleessaan aikuinen niitä ihmisiä kohtaan, jotka hän kokee läheisiksi. Hyvälaatuinen ”koodi” poikii hyviä keinoja toteuttaa ja elää elämää, kun taas huonolaatuinen “koodi” aiheuttaa vuorenvarmasti erilaisia ongelmia. Nämä koodaus ongelmat eivät tule katoamaan ennen kuin huonolaatuinen “koodi” havaitaan, poistetaan ja korvataan sopivalla “koodilla”.

Yhteistyötä yhdessä.

Kuten yllä kerrottiin, huonon ohjelmoinnin voi aina muuttaa. Ensimmäinen vaihe on tunnistaa  huono ohjelmointi ja sen jälkeen on aloitettava uuden koodin syöttäminen mieleesi ajatustesi avulla.

Sanotaan, että olet vähän laiska, syöt eineksiä ja painoakin on liikaa. Haluaisit kuitenkin muuttua ja olet ajatellut asiaa jo jonkin aikaa. Tämä kolmas periaate voi auttaa sinua. Miten?

Viritä vastaanottimesi (aivosi) sellaiselle taajuudelle, mikä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ympäröi maailmasi terveellisillä asioilla. Kuuntele ohjelmia, joissa puhutaan terveydestä ja terveellisestä ravinnosta.  Laita tietokoneesi taustakuvaksi kuva mustikoista ja lappu näyttöön, jossa lukee ”muistithan mustikat”. Printtaa ”sankarisi” kuva, joka onnistui elämäntapamuutoksessaan, ja pane se jääkaapin oveen. ISOLLA. Ajattele miten hieno asia, että vihdoinkin ryhdyit tähän, ja miten tulet onnistumaan. Hanki tietoa hyvän ja terveellisen ruuan valmistamiseksi jne jne.

Suurin osa ihmisistä keskittyy itse ongelmaan, mikä se juuri sillä hetkellä nyt ikinä sattuukaan olemaan. Tällainen ajattelutapa ei kuitenkaan RATKAISE ongelmaa, vaan sinun on itse löydettävä RATKAISU ongelmaan. Ole siis ongelman RATKAISIJA sen sijaan, että jäisit vellomaan ongelman aiheuttamaan negatiiviseen tunteeseen.

Kun katsotaan menestyneitä ihmisiä, niin he ovat juurikin ongelman ratkaisijoita. Heillä on tavoite, jonka täyttymisen tiellä on useita ongelmia/esteitä. He eivät kuitenkaan jää paikoilleen, vaan etsivät ratkaisun, ja kappas vaan tavoitteet toteutuvat. Vai luuletko, että esim. Richard Branson, Steve Jobs, Hjallis Harkimo tai vaikkapa Teemu Selänne olisivat koskaan saavuttaneet elämässään niitä asioita, joista heidät tunnetaan, jos he eivät olisi toteuttaneet unelmiaan värähtelyn periaatteen mukaisesti?

Jätä kommentti