Universaali Laki – Syy ja Seuraus II

Vaikka Syy ja Seuraus ovat yhdessä saman periaatteen sisällä muodostaen selkeän kokonaisuuden, ne jakautuvat kahteen selkeästi erilaiseen tasoon, Toinen taso ilmenee meille niin, että ihminen on vain olosuhteiden uhri, lastu laineilla, joka ajelehtii milloin minnekin elämää suurempien voimien sätkynukkena. Toinen taas niin, että ihmisellä on KAIKKI AVAIMET tehdä elämästään kokonaisuutena taivas, tai helvetti. Koska ensimmäinen ei vaadi ihmiseltä itseltään mitään, suurin osa ihmisistä uhraa aikansa ja energiansa tähän tasoon, missä ratkaisua ei ole, eikä sitä myöskään sieltä tule. Nyt puhutaan siis Seurausten tasosta.

Katsottaessa ihmisen “kehittymistä” lähihistorian aikana, on havaittavissa selkeää fyysisten ja henkisten ominaisuuksien heikkenemistä. Tämä ilmenee mm. niin, että epämukavuusalueelle mennään vasta, kun kaikki muut vaihtoehdot on käytetty. Ei ymmärretä, että tie parempaan elämään kulkee ponnistelun, kamppailun ja pienen tuskan kautta. Se on henkisen kasvun tie. Henkinen kasvu vaatii kuitenkin Syy tasolla työskentelyä. Se näyttää olevan liian vaikeaa, raskasta tai epämukavaa valta-osalle ihmisistä.

Edellä kuvattu ihmisen taantuminen on suurin syy joka puolella havaittavaan uhriutumisen räjähdysmäiseen kasvuun. Surullisinta on, että uhriutuja ei huijaa ketään muuta, kuin itseään. Kun ihminen valehtelee itselleen, hän on helppo saalis myös muille valehtelijoille.

Onko siis ihme, että ihmiset lankeavat väärien ”profeettojen” ja ”fariseusten” valheisiin. Nämä fakiirit kertovat, miten HE voivat muuttaa elämäsi paremmaksi lukemattomin eri tavoin. Sinun tarvitsee vain langeta polvillesi, hyväksyä heidän sanomansa ilman kritiikkiä ja tehdä kuinka he käskevät. Heillä on tieto ja taito, siksi HE haluavat auttaa sinua. Tämä kaikki vain siksi, koska olet niin mukavan ihana.

EI. Vain sinä voit muuttaa elämäsi suunnan ja kurssin. Muuttamalla ajatusmallisi, muutat tunnemaailmasi ja sen jälkeen muuttuu toimintamallisi, mikä MUUTTAA elämässä kohtaamasi SEURAUKSET.

Ihmiset eivät millään ymmärrä sitä tosiasiaa, että seurausten tasolla ei ole minkäänlaista voimaa, tai mahdollisuutta aikaan saada muutosta. Seuraukset tapahtuvat juuri NYT! Tämä hetki on, nyt se oli ja meni. Siitä on tullut osa kokonaisuutta nimeltä Totuus = asia tai tapahtuma, mikä on oikeasti tapahtunut menneisyydessä tai tapahtuu parhaillaan.

Koko ihmiskunnan tietoisuus tuntuu pysähtyneen seurausten tasolle. On helpompaa työntää pää pensaaseen, ja kieltäytyä näkemästä kaiken perustana olevaa SYYTÄ. Vaikka pään piilottaminen pensaaseen on helppo ratkaisu, niin silti meidän olisi valittava peiliin katsominen. Sieltä meidän silmiimme heijastuu kuva meille tapahtuneiden seurausten Syystä. Olisi kuljettava se pieni ylämäki, mikä vaatii hiukan enemmän mutta samalla se myös vahvistaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja avaa aistit ja kanavat havainnoimaan Syy ja Seuraus suhteen dynamiikan.

Ihmiset joiden pää on pensaassa saattavat sanoa sinulle: ”meillä on poliittinen ratkaisu tähän eli äänestetään toiset ihmiset päättämään asioita”. He voivat myös sanoa: ”meillä on taloudellinen ratkaisu tähän eli muutetaan rahapolitiikkaa”. Yhtenä vaihtoehtona he tokaisevat: ”tähän on kyllä tieteellinen ratkaisu eli uudet teknologiat kyllä ratkaisevat nämä ongelmat”. Ei ei ei ja EI!!!

Nämä ihmiset kuvittelevat vallitsevan järjestelmän, mikä on pohjimmiltaan ihmiskunnan orjuus, ratkaisevan itse aiheuttamansa ongelmat. Tähän emme voi muuta todeta, kuin ONNEA TÄLLE YRITYKSELLE.

Kuvitteleeko todella joku, että vapaaseen energiaan kuuluvat teknologiat tullaan antamaan ihmiskunnalle niiden tahojen toimesta, jotka takovat triljoonia euroja nykyisillä maksullisilla tavoilla tuottaa ja jakaa energiaa??
Kuvitteleeko joku, että muiden älyllisten sivilisaatioiden olemassaolo tullaan paljastamaan meille niiden hallitusten toimesta, joille sen salaaminen on oleellinen osa meille syötettävää valetta?? Jälleen kerran, ONNEA TÄLLE YRITYKSELLE.

Bruce tässä moi. Kuule, uskotko sinä, että meidän suuret johtajat siivoavat sotkun, minkä ovat itse aiheuttaneet???

Näin ajattelevat ihmiset eivät näe eivätkä ymmärrä, että he haluavat näitä asioita järjestelmässä, missä he ovat vankeja. Heidän harras toiveensa on rakentaa uusi järjestelmä vankeudessa, minne he ovat joutuneet niiden tahojen toimesta, jotka tämän järjestelmän ovat alun perin rakentaneetkin. ONNEA VAAN KAIKILLE NÄILLE TAVOITTEILLE!

Mitä sitten pitäisi tehdä??

Niin kauan, kun vallitsevat rakenteet ovat pystyssä, edellä kuvattuja asioita ei tule tapahtumaan. Asioiden muuttumiseksi on ensin muutettava itsensä ja ymmärrettävä, että saavuttaakseen edellä mainitut asiat on NYKYISET RAKENTEET REVITTÄVÄ PALASIKSI TOTUUDEN VOIMALLA!

Maapallomme on täynnä myrkyllisiä ideologioita sekä erheellisiä uskomusjärjestelmiä, joilla ei ole asiaankuuluvaa yhteyttä TOTUUTEEN. Nämä ideologiat ja uskomusjärjestelmät eivät voi antaa meille sitä mitä me haluamme ja tarvitsemme. Ajattelutapamme on muututtava ennen kuin muutokset voivat ilmaantua.

Vielä kerran. Mitään ei korjata Seurausten tasolla, ellet korjaa ensin asiaa Syiden tasolla. Työskennellessämme Syiden tasolla muutamme ajatteluamme, tunteitamme ja lopuksi toimintaamme. Näin muutamme myös kohtalomme (Mentalismi).

Syy tasolla sijaitsevat kaikki ratkaisut ja muutokset. Kuten Universaalin Lain mentalismi periaate meille havainnollistaa; KAIKKI on ja KAIKKI alkaa ajatuksesta (ALL is Mind).
Kausaalisuuden tasolla määrittyvät ne Syyt (MIKSI), mitkä edeltävät kaikkien asioiden ja tapahtumien ilmentymistä. Kaikki muutokseen tarvittava voima sijaitsee Syy tasolla. Loppuun on hvyä todeta, että Syyn ja Seuraksen hallitsemiseen vaaditaan ennen kaikkea  VASTUUTA sekä halua.

Tiedä tämä ihminen; tulevaisuus on avoin kirja sille, joka osaa lukea…
Thoth – Hermes Trismegistus

Jätä kommentti