Universaali Laki – Rytmi

Kuvittele itsesi valtameren rannalle aikomuksenasi uida rannalta avomerelle. Näet kuinka vuorovesi tuo suuria aaltoja rantaan. Mietit itseksesi kuinka otolliset olosuhteet olisivatkaan uimiselle. On vain yksi mutta. Vuorovesi.

Muutaman tunnin päästä aallokko tasaantuu. Näyttää ikään kuin vesi alkaisi paeta rannalta kohti ulappaa. Päätät lähteä liikkeelle ja tunnet kuinka uiminen käy vaivattomasti. Uiminen sujuu kuin itsestään, vuoroveden vetäytyvän vaiheen johdosta.

Hymyilet sisäisesti ja onnittelet itseäsi siitä, kuinka fiksu olit, kun maltoit odottaa sopivia olosuhteita. Muutamaa tuntia aikaisemmin olisi ollut lähes mahdotonta saavuttaa paikkaa, jossa nyt olet. Olisit sen todennäköisesti kyllä saavuttanut, mutta työnmäärä olisi uuvuttanut sinut ja näin vienyt osan siitä uimisen nautinnosta, josta nyt nautit ja mitä lähdit alun perin tavoittelemaankin.

Kaikki on virtausta, sisään ja ulos; Kaikella on suuntansa; Kaikki asiat nousevat ja laskevat;…

Ajatellaanpa makrotasolla vähän aikaa. Hindufilosofiassa suurta roolia näyttelevät neljä suurta eri aikakautta – Yugaa. Ne jaotellaan Satya, Treta, Dvapara ja Kali Yugaan. Ajanjaksot toistuvat tässä järjestyksessä loputtomiin. Uskotaan, että Kali Yugan päätyttyä palataan takaisin Satya Yugaan, totuuden aikaan.

Tässä teille vähän Kali Yugaa.

Olipa miten tahansa niin näistä viimeisin, Kali Yuga on tietoisuuden tasolla kaikkein matalimmalla. Voidaan puhua moraalin, oikeuden ja sekä oikein valitsemisen ja tekemisen syvästä rappiosta. Puhutaan siis todellisesta PAHUUDEN AJASTA. Ding ding ding…Kyllä! Elämme juuri nyt Kali Yugaa, jos et vielä ole sitä huomannut jostain syystä.

Tälle sivustolle materiaalia tuottavat eivät ole valinneet Rytmin periaatteen mukaisesti Suuren Työn tekemiselle hetkeä jolloin “vuorovesi vetäytyy” ja uiminen sujuu itsestään. Ei Ei ja EI!
He ovat valinneet Kali Yugan ajanjakson, jolloin Suuren Työn tekeminen on kaikkein vaikeinta. Sitä myös tarvitaan kaikkein eniten, johtuen ihmiskunnan tietoisuusasteen ala-arvoisesta tilasta. Tämä aika todellakin on pahuuden, itsekkyyden ja mädän saastuttama.

Suuren Työn tekemistä tässä rytmin vaiheessa voisi kuvata yritykseksi kiivetä ilman suojavarusteita Yosemiten kansallispuiston El Capitan vuorelle, missä on onnistunut vain yksi kiipeilijä. Tämä yritys on yhtä hullu ja oman edun vastainen. Omatuntomme ja moraalimme eivät kuitenkaan jätä meille muuta vaihtoehtoa kuin kertoa eteenpäin se, minkä olemme itse löytäneet.

Terve! Huomaatko? Teen tässä Suurta Työtä! Tee sinäkin, omalla tavallasi!

Helpointa olisi vajota samalle tasolle muiden kanssa totaaliseen Satanismiin, vasemman käden polkuun, missä oma etu ja hengissä säilyminen ovat tärkeimmät tavoitteet ja elämän periaatteet. Eikä näiden tavoitteiden esteenä olevien kohtalolla ole mitään merkitystä näille satanisteille. Heille ei merkitse mitään, vaikka heidän valinnoistaan kärsivät täysin tuntemattomat kuin myös omat perheenjäsenet.

Edellä kuvatun tilanteen johdosta SINULLA on vastuu toteuttaa Suurta Työtä. Jos esittämämme tieto ei sinua kuitenkaan vakuuta, ja valitset olla tekemättä Suurta Työtä, olet samalla tasolla tällä hetkellä maailmaa pyörittävien satanistien kanssa.

He hymyilevät ihanasti tv-kameroiden edessä, mutta jos satut olemaan este heidän tavoitteiden saavuttamiselleen, he työntävät 30cm terän vatsaasi ja nousevat varpailleen tehden mahdollisimman isoa ympyrän kaarta terällään. Näin tehdessään he katsovat sinua silmiin ja hymyilevät samalla, kun sisäelimesi muuttuvat spagetti bologneseksi vajotessasi pimeyteen.

Eiväthän he voi olla tällaisia! Katso nyt miten upea puku Alexilla on! Suvilla on kyllä taas niin ihanat ja kauniit irtoripset!

Me emme valehtele koskaan.

Kysymys kuuluukin, oletko sinä vain yksi satanistien alamaisista, vai oletko valmis tekemään Suurta Työtä sinulle parhaiten sopivalla tavalla torjuaksesi nämä satanistit, ja heidän tavoitteensa?

Kuten edellä totesimme, Rytmillä on taipumus keinuttaa asioita kahden “navan” välissä.  Rytmi voi helpottaa tai vaikeuttaa tavoitteiden täyttymistä. Rytmi ei kuitenkaan KOSKAAN tee yhtään mitään puolestasi ellet itse tee jotain.

Otetaanpa aiemmin mainittu laihduttaminen esimerkiksi. Ensin ajattelet asiaa. Sitten tunteesi rupeavat muuttumaan ja lopulta aloitat projektin tavoitteenasi laihduttaminen. Sinulla on suunnitelma ja noudatat sitä. Tulokset alkavat näkyä. Vaaka näyttää pienempää lukua ja sinä voit paremmin. Tätä jatkuu ja kuljet voitosta voittoon. Jossain vaiheessa alat pitämään tilannetta itsestään selvänä. Et enää työskentele ajatusten ja tunteiden tasolla yhtä intensiivisesti. “Mitäpä nyt yksi herkuttelupäivä pahaa tekisi” ja kassahihnalla onkin yhtä sun toista suolaista ja makeaa herkkuja.

Olet tässä kohtaa hävinnyt pelin. Annoit periksi MIELESSÄSI syntyneelle AJATUKSELLE, että sinä voit hoitaa asian maaliin, vaikka tässä kohtaa vähän lipsutkin. Palaat tiukkaan tavoitteellisuuteen ja tuloksia tulee taas. Seuraava retkahdus on kuitenkin taas lähempänä. Ja taas lähempänä. Ja taas lähempänä. Kaikki ne hienot tulokset, mitä olet saavuttanut tuhoutuvat hyvin nopeasti. Olet nähnyt suurta vaivaa päästäksesi lähelle tavoitettasi, ja nyt mielesi lipsahtelu uhkaa pilata kaiken.

Nyt ollaan pahassa paikassa. Heiluri on palautumassa yläasennostaan kohti ala-asentoa ja olet jo puolen välin siitä pisteestä mistä aloitit. Nyt joudut tekemään MASSIIVISEN määrän työtä ja kokemaan sekä fyysistä, että psyykkistä tuskaa, jotta kykenet etenemään jälleen kohti tavoitettasi.

Olet näin toiminut VASTOIN RYTMIN PERIAATETTA. Se on kyllä täysin mahdollista, jos näin valitsee, mutta sillä on poikkeuksetta negatiivisia seurauksia.

Miten sitten päädyit tähän? Ensimmäisessä, Mentalismin periaatteessa totesimme, että kaikki on ja kaikki alkaa ajatuksesta. Mieleesi nousi kuitenkin vastustamaton ajatus, tai muisto, makuelämyksestä ja annoit periksi. Kuvittelit, että asia kyllä hoituu vähän niin kuin itsestään. Olithan tähän asti porskuttanut upeasti voitosta voittoon. Et vain tiennyt, että kaikki sujui niin helposti, koska rytmin vaihe oli suosiollinen sinulle juuri sillä hetkellä.

Nyt heiluri on kääntynyt ja etenee kohti vastakkaista napaa. Sinä kyllä KYKENET jatkamaan kohti tavoitettasi, se vain vaatii enemmän TIETOISTA TYÖTÄ!
RYTMIN PERIAATEEN TIEDOSTAMINEN ja sen TOTEUTTAMINEN voi auttaa sinua saavuttamaan menestyksekkäästi tavoitteesi. Sinun on kuitenkin oltava TIETOINEN tästä RYTMIN PERIAATTEESTA.

Kuten jo Dualismin periaatteessa totesimme niin tietämättömän ja tietoisen ihmisen ero ei ole ymmärrys tai älykkyys vaan TIEDON ASTE. Hanki sitä, sisäistä se ja rupea elämään kokonaisvaltaista elämää. Universaalin Lain periaatteet ovat auttamassa sinua jos vain valitset ne itsellesi avuksi.

Jätä kommentti