Universaali Laki – Dualismi

Ihmisiltä kysyttäessä ymmärtämättömyyden vastakohtaa saat vastaukseksi ymmärrys. Universaalin Lain mukaan kyse ei kuitenkaan ole ymmärryksestä, vaan tiedosta. Tieto on nimittäin aina läsnä ja olemassa. Kyse on vain siitä, millä asteella ihmisen tieto jostain asiasta on. Ymmärtävä ihminen, on hankkinut tietoa ja näin ollen omaa korkeamman asteen aiheesta tieto, mikä tekee hänestä ymmärtävän. Tiedon määrän asteet siis määrittävät kuinka ymmärtämätön tai ymmärtävä olet.

Vastaavasti kysyttäessä kylmän vastakohtaa saadaan vastaukseksi kuuma. Jälleen kerran Universaalin Lain mukaan kylmä ja kuuma ovat itseasiassa lämpötilan eri ilmenemismuotoja. Lämpötilan eri asteet ilmenevät kylmyytenä tai kuumuutena. Kyse on siis, joko lämmön ja siinä olevan energian puutteesta (kylmä), tai sen runsaudesta (kuuma).

Kaikella on vastakohtansa. Yksinkertaisimmillaan voit ajatella puoleenväliin täytettyä lasia. Useammille ihmisille lasi on puoliksi tyhjä. Ne jotka näkevät lasin puoliksi täynnä olevana, voidaan sanoa olevan perusteiltaan ns. positiivisia ihmisiä. Poikkeuksetta nämä positiiviset ihmiset tuntuvat elävän rikkaamman elämän. He tuntuvat pääsevän tavoitteisiinsa, eivätkä elämän pienet asiat heitä juuri tunnu hetkauttavan.
Mikä selittää tämän? Tosiasia kun kuitenkin on, että veden määrä lasissa on sama molemmissa tapauksissa. Se, miten ajattelet veden määrästä, ratkaisee sen, miten koet asian.

Harry Potter kirjasarjan luoja JK Rowling sai potkut Amnesty Internationalin Lontoon toimistosta vuonna 1991. Tämä tapahtuma laittoi hänet radalle, jonka aikana hän sai keskenmenon, meni naimisiin, synnytti esikoisensa ja kirjoitti ensimmäisen Harry Potter kirjan. Hän on itse kertonut, kuinka potkut Amnesty Internationalista oli se tapahtuma, mikä lopulta synnytti Harry Potter kirjasarjan, ja loppu on historiaa. Olisiko kirjasarjaa koskaan syntynyt ilman potkuja TAI, jos hän olisi jäänyt vellomaan negatiivisen tapahtuman seurauksiin? Onko sinun lasisi siis puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä?

Universaalin Lain dualismi periaatetta voidaan soveltaa lopulta kaikkeen. Iso-Pieni, Pimeys-Valo, Kova-Pehmeä, Tylsä-Terävä tai meidän kaikkien varmasti kokema Viha-Rakkaus.

Ying  ja Yang symboli on erinomainen esimerkki siitä, miten vastakohtaisuus toimii. Valkoisen ja mustan välinen viiva ei ole suora viiva, vaan se on aaltomainen linja, joka kulkee molemmin puolin. Kummankin värin paksuimmassa kohdassa on vastakkaisen värin piste.
Maskuliinisella ihmisellä on jotain, mikä voidaan määrittää feminiiniseksi, sanotaan vaikka silmät. Vastaavasti feminiinisellä ihmisellä on jotain, mikä voidaan määrittää maskuliiniseksi, sanotaan vaikka ääni. Kokonaisuus on aina sekoitus molemmista ääripäistä.

Jos olet vihannut jotain elämässäsi, miten voit muuttaa tämän tunteen? Yksinkertaisesti keskittymällä vahvasti toiseen ääripäähän/napaan eli rakkauteen, myötätuntoon ja ymmärykseen tätä asiaa kohtaan. Sovellat ensimmäistä Universaalin Lain periaatetta (Mentalismi) ja ajattelet ”vihaamastasi” asiasta toisen ääripään/navan kautta. Kun työstät asiaa ajatustasolla, niin huomaat kuinka tunteet kyseistä asiaa kohtaan alkavat muuttua. Kun tunteesi muuttuvat, niin sen jälkeen suhtautumisesi ja toimintatapasi koskien tätä asiaa kohtaa muuttuvat. Kun huomiosi ja tahtosi tekevät yhteistyötä positiivisessa hengessä valittua asiaa kohtaan, on muutos väistämätön.
Kukaan ei täällä tule sinulle väittämään, että se on helppoa. Jos joku sinulle näin sanoo, hän valehtelee. Muutos on aina raskasta ja se vaatii työtä, SINULTA. Muutos on kuitenkin aina mahdollista, jos vain haluat sitä, ja olet valmis näkemään vähän vaivaa saavuttaaksesi sen.

Näin sinä voit muuttaa elämääsi. Oikeastaan se on ainoa kestävä tapa tehdä se. Muuta ajatteluasi tietoisesti käyttäen apuna Universaalin Lain Dualiteetti periaatetta. Näin ajatuksiasi ja tunteitasi työstämällä pääset tavoitteeseen ja samalla myös eroon niistä ajatuksista/tunteista, joita et halua. Muista kuitenkin aina, että työskentelysi laatu ja taso ratkaisee onnistumisesi tason. Kun haluat pysyviä ja laadukkaita muutoksia elämääsi, työstä näitä asioita tosissasi. Tarvittaessa ota myös avuksesi Universaalin Lain Värähtelyn periaate. Tee muutoksesta hauskaa. Olethan menossa kohti parempaa minää. Positiivisella asenteella onnistut varmasti.

 

Jätä kommentti