Tiede – Noidat – Kyläläiset

Jossain tässä lähellä, ei niin kauan sitten…

Olipa kerran yhteisö, joka asui pienessä kylässä. Asiat olivat ihan mukavasti, viljeltiin maata, saatiin satoa, aurinko nousi ja aurinko laski. Oli kuitenkin eräs ongelma. Nimittäin kylän kupeessa sijaitsi tulivuori. Se oli pahaenteinen tumma möhkäle, joka välillä päästi savua huipultaan. Kuitenkaan kukaan ei ollut miesmuistiin nähnyt vuoren tekevän mitään sen merkittävämpää kuin joskus päästelevän hiukan savumerkkejä taivaalle.
Vuoren pahaenteisyyttä ja pelkokerrointa lisäsi vanha tarina siitä, kuinka aikoinaan vuori oli suuttunut lähistöllä asuville ihmisille. Vuori oli syössyt sisuksistaan kuumaa myrkyllistä höyryä sekä tulikiveä, mikä oli satanut ympäristöön aiheuttaen tuhoa, minne ikinä sitä olikin laskeutunut.

Kylää johti suuri päällikkö, jonka tärkein apulainen oli kylän noita. Noita oli hyvin tärkeä henkilö kylälle, sillä hän oli ainoa ihminen, joka osasi kommunikoida vuoren hengen kanssa.

Joten kerran kuussa noita teki vaivalloisen matkan vuoren huipulle keskustellakseen vuoren hengen kanssa. Näin on tehty ennen ja näin tehtiin nytkin. Säännöllinen keskustelu vuoren hengen kanssa oli tärkeä tapahtuma. Ihmiset olivat taikauskoisia ja hermostuvat helposti, jos eivät tiennet mistä suunnasta tuulee. Onko vuori vihainen ja aikoo sylkeä tulikiveä onnettomien ihmisten niskaan ja tuhota kaiken, vai onko kaikki hyvin?

Jälleen kerran noita palasi matkaltaan. Koko kylä oli vastassa odottamassa uutisia. Mikä on tilanne? Onko vuori vihainen? Kuollemmeko kaikki?
Noita näytti vakavalta ja katsoi kulmiensa alta ja huokasi syvään: ”Illalla…Illalla kerron teille tämän hetken tilanteen…”

Tämän jälkeen noita meni omaan majaansa jättäen muut ihmettelemään tilannetta. Nopeasti alkoi levitä huhuja siitä, kuinka vuori oli nyt pahalla päällä ja jos eivät kaikki tekisi niin kuin vuori tahtoo, tuho ja loppu olisi varmaa.

Illalla koko kylä oli koolla nuotion äärellä odottamassa noitaa kertomaan vallitsevan tilanteen. Vihdoin noita astui esiin. Tummanpuhuva hiljaisuus laskeutui kyläisten keskuuteen. Luontokin hiljentyi täysin. Pelottavaa.

”Kävin erittäin raskaat neuvottelut vuoren kanssa”, noita aloitti. Ihmiset silmäilevät toisiaan hermostuneina. ”Vuori on suuttunut ja aikoo tappaa meidät kaikki”, joku kuiskaa.
Noita jatkaa: ”Olemme tehneet jotain mikä on suututtanut Vuoren pahanpäiväisesti”. Kuuluu kohahdus, jonka jälkeen alkaa alati voimistuva puheen sorina. ”Mitä, mitä, mitä? Mitä me olemme tehneet”?

Noita nostaa kätensä ja kylä hiljenee. ”Olemme ottaneet vettä pyhästä lähteestä sekä metsästäneet Vuoren kupeilla ja tämä on nyt saanut Vuoren raivoihinsa”, noita parahtaa. Jälleen alkaa puheen sorina kunnes, joku sanoo kovaan ääneen: ”Mutta mehän olemme aina ottaneet vettä pyhästä lähteestä ja metsästäneet Vuoren kupeilla, en ymmärrä”??
Noita nostaa päänsä, vetää syvään henkeä ja toteaa: ”Niin olemme, mutta nyt on Vuori suuttunut tästä ja aikoo pyyhkiä meidät pois maan päältä”.

Tyrmistynyt hiljaisuus laskeutuu ihmisten ympärille. Jollain silmät kostuvat ja alahuuli tärisee. Hiljaisuuden rikkoo jälleen noita, joka nousee ylös tuolistaan, astuu muutaman askeleen eteenpäin ja suorastaan jylisee kylälle: ”On vain YKSI KEINO lepyttää vuori!”. Kyläläisten päät nousevat ja monien kasvoille nousee odottava, lähes toiveikas ilme. ”Meidän on uhrattava viisi neitsyttä tulivuorelle seuraavan täyden kuun aikaan. Se on AINOA KEINO, joten ruvetkaa töihin”!!

Niinpä kyläläiset valitsevat keskuudestaan viisi tyttöä, kiipeävät vuorenhuipulle ja uhraavat nämä onnettomat vuorelle. Uhrimenojen jälkeen kaikki on taas hyvin. Ihmiset ovat helpottuneita, vuori on lepytetty ja elämä voi taas jatkua normaalina.

Koko tapahtuma sarja oli kuitenkin yhtä petosta. Noita keksi koko tarinan pönkittääkseen omaa auktoriteettiaan, mikä oli heikentynyt tulivuoren pitkäaikaisen hiljaiselon johdosta. Aivan hiljattain tulivuori oli kuitenkin päästänyt savua huipuiltaan, mikä oli avannut noidalle mahdollisuuden oman asemansa vahvistamiseen. Pelastaessaan koko kylän keksimällään sadulla hän sai nautittavakseen kaikki ne ”luontaisedut”, joista tärkeän ja suuren ihmisen kuuluukin nauttia.

Noidan petoksen mahdollisti kyläläisten tietämättömyys, mikä sai heidät uskomaan noidan heille syöttämään pajunköyteen. Ei tulivuori muuta toimintaansa vaikka sinne heittäisi koko kylän. Se jatkaa tulivuorena olemista riippumatta mitä ihminen sille uhraa, tai on uhraamatta.

Tarinalla on suora yhteys nykyaikaan. ME KYLÄLÄISET uskomme kaiken, mitä nykyajan noidat meille kertovat vedoten TIETEESEEN.  Nämä noidat kuuntelevat tarkalla korvalla tieteen näkijöitä ja kokijoita. He valitsevat sieltä tarkasti heidän tarkoitusperiin sopivan asian, mikä leikataan, editoidaan ja ehostetaan illuusioksi, minkä tarkoitus on vain ja ainoastaan ohjata meidät kyläläiset karsinan perälle vapisemaan pelosta. Sinne meidät saatuaan lukuisat eri asiantuntijat käyvät ilmoittamassa meille että, “on vain yksi ainoa vaihtoehto”!
“Yhdessä ja ainoassa vaihtoehdossa” meille kerrotaan, miten meidän on elettävä ja toimittava, jotta “TULIVUORI” ei suuttuisi ja tuhoaisi meitä. He kertovat meille, että hiilidioksidin määrää ilmakehässä on vähennettävä, tai muuten ihmiskuntaa kohtaisi perikato.

Asia, mitä he eivät meille kuitenkaan kerro on, että jos vähennämme hiilidioksidin määrää riittävän alas, niin elämä tällä planeetalla, niin kuin me sen tunnemme, lakkaa varmasti. He eivät kerro, että hiilidioksidin määrä on ollut huomattavasti korkeampi suurimman osan maapallon olemassa olon ajasta, eikä elämä tämän johdosta ole mihinkään täältä kadonnut.

Punainen laatikko on nykyhetki. Violetti käyrä on CO2 taso viimeisen kahden miljoonan vuoden ajalta.

Kun tämä noitien resepti sitten ilmoitetaan meille kyläläisille valtamedian ja valittujen tutkijoiden toimesta, niin mitä tapahtuu??? OOOOH UUUH, meidän on pakko tehdä näin, koska tiede on yksimielinen ja meillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Jos emme tee niin kuin tieteen jumalat meitä käskevät, merien pinta nousee ja suurin osa ihmiskunnasta huuhtoutuu mereen. No ei ihan heti tule tapahtumaan, kuten alla oleva kuva Sydneystä hyvin havainnollistaa.


Tiede sitä ja tiedä tätä. Nyt on tutkittu ameebojen sielunelämää ja se tarkoittaa, että SINÄ et saa enää ajaa autolla. Oikeasti hei…

On äärimmäisen tärkeää ymmärtää, ettei Tiede ole syypää tähän hysteriaan ja petokseen VAAN…rumpujen pärinää…ME OLEMME! Me uskomme näitä noitia, jotka paimentavat meitä kuin lammaslaumaa. Ja noidista puheen ollen. Yksi merkittävämpiä noitia tämän ilmastohulluuden lietsomisessa on ollut Al Gore. Hän kuunteli hyvin tarkkaan tieteen oraakkeleita, jonka jälkeen hän laskeutui tulivuorelta alas ja julisti meille varmaa tuhoa ja kuolemaa vuoteen 2025 mennessä, ellemme heti tee niin kuin tulivuori haluaa.

Kiitoksia vaan herra Gore. Voisitko kertoa meille kyläläisille, mistä sinä tämän varman tiedon sait? Meillä nimittäin olisi kysymyksiä näille oraakkeleille. Niin, että voisitko antaa meille jotain yhteystietoja, niin voimme esittää omia kysymyksiä ja muodostaa kokonaiskuvan sen jälkeen…

Jätä kommentti